OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Pieni pala elämää

On taas uuden Pieni pala elämää jakson aika ja tällä kertaa Hanna saa vieraikseen ihastuttavat Marja Liedes Mehtälän ja Johanna Riston. 

Mehtälä on yrittäjä ja hänen yrityksensä Chic alusasuliike toimii Oulussa ja Torniossa. Yrittäjä Minna Liedes Mehtälä on  viihtynyt alusvaatteiden maailmassa yrittäjänä jo 15 vuotta. 

“Oikean kokoisilla, hyvin istuvilla ja kauniilla alusasuilla on kokonaisvaltainen yhteys mieleemme ja tämä vaikutus säteilee myös ulospäin. Alusasuilla on vaikutus jopa itsetuntoon ja tämän olen itse konkreettisesti kokenut ja siksi rakastan tuoda esille oikeanlaisen ja oikean kokoisten alusasujen merkitystä pukeutumisessa.” Näin Hanna kuvaa kokemustaan. 

Jaksossa keskustellaan siitä, miten löytää itselleen sopivat rintaliivit ja siitä, kuinka tärkeät istuvat liivit ovat. Hyvin istuvilla alusvaatteilla saa parannettua päällysvaatteiden istuvuutta, kohotettua omaa ryhtiä ja parannettua omaa itsetuntoa. 

Chicin toiminta-ajatus on tarjota asiakkailleen hyvin istuvia ja laadukkaita alusasuja arkeen, juhlaan ja urheiluun. Mallistot kattavat asiakkaiden tarpeet ikään tai kokoon katsomatta. On myös tärkeää, että tarjoamme täydellistä istuvuutta monissa eri hintaluokissa. Chicissä tehdään kaikki sen eteen, että jokainen asiakas tuntee tulleensa henkilökohtaisesti huomioiduksi ja palvelluksi. 

Katso uusi jakso ja kuule lisää! 

Päivämäärä

10 touko 2022
Expired!

Kellonaika

19:00 - 19:30

Oho Live TV Google Playssä!

Get it on Google Play

Tilaa OHO-Posti!

Lähetämme viikoittaisia uutisia, hauskoja uusia juttuja, sekä ilmoituksia tulevista ohjelmista!

Mainos

Arctic Warriors
DSP