OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Pieni pala elämää – Avausjakso

“Kun minulta kysytään, kuka olen ja mitä Hanna Maaria tekee, vastaukseni on valmis. Olen selviytyjä, tekijä ja kokija. Elämä nakkelee joskus tiellemme esteitä, joiden ylittäminen vaatii enemmän. Niitä ei välttämättä ohiteta helposti. Jokainen este pysäyttää meidät hetkeksi arvioimaan nykyistä elämäämme, nykyisiä arvojamme ja nykyisiä ihmissuhteitamme. Niiden kautta löydämme voimamme ennemmin tai myöhemmin.” 

Hannalle tärkeää on uskaltaminen, ja oman itsenä arvostaminen juuri sellaisena kuin on. 47 vuoden iässä, Hanna on kirjailija, vieraileva luennoitsija, elämäntapamuutos valmentaja, sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, ensiapukouluttaja ja ennen kaikkea äiti, ja kolmen lapsen mummo. Hannalla on myös kaksi koiraa ja kissaa. Heidän kanssaan Hanna asustaa maalla Pohjois-Suomessa ja hänen kauppamatkansa on 32 kaksi kilometriä. 

Uudistuneen Pieni Pala Elämää- sarjan ensimmäisessä Jaksossa Hanna uskaltautuu astumaan pois mukavuusalueeltaan, ja nauttii myös hänelle tärkeistä asioista, ystävistä, musiikista ja luonnosta. Hanna kannustaa myös muita ihmisiä uskaltautumaan kokeilemaan uusia asioita. 

Ensimmäisen jakson vieraana on Hannan kitaransoitonopettaja, musiikkialan yrittäjä ja laulaja 21-vuotias Janina Tihinen. 

Päivämäärä

15 helmi 2022
Expired!

Kellonaika

19:00 - 19:20

Oho Live TV Google Playssä!

Get it on Google Play

Tilaa OHO-Posti!

Lähetämme viikoittaisia uutisia, hauskoja uusia juttuja, sekä ilmoituksia tulevista ohjelmista!

Mainos

Arctic Warriors
DSP