OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Taekwondo, kamppailulajit

Oho.ee & Jean Feller – Yhteistyö

Oho.ee & 7. dan kansainvälinen ITF Taekwondo-opettaja Jean Feller aloittavat yhteisen live-tv-sarjan tuotannon keväällä 2019.

Yhteistyö koostuu pääasiassa Jean Fellerin juontamasta elämäkerta-sarjasta, jossa hän käy läpi elämäänsä ja elää nykyhetkeä yhdessä katsojien kanssa. Laajasta tietotaidosta ja korkeasta opettaja-asemasta taekwondossa on ollut viimeisen 30 vuoden aikana sekä hyötyä ja haittaa – ne ovat vieneet häntä ympäri maailmaa eikä hän aio vielä lopettaa. Sarja tulee viemään hänet ainakin Ranskan Rivieralle, Viroon, Suomeen ja saa hänet myös muistelemaan viimeisiä Pohjois-Korean matkoja.

Oho & Feller aikovat yhteistyössä ryhtyä julkaisemaan jaksoja niin pian kuin mahdollista. Sarjan käsikirjoitus & suunnittelu ovat jo käynnissä. Oho.ee julkaisee tarkempaa tietoa verkkosivuillaan sekä sosiaalisessa mediassa. Oho.ee on uudenlainen suomenkielinen online-kanava, jonka tarkoituksena on luoda uudenlaista mediasisältöä erilaisille katsojille.

Jean Feller tulee olemaan arvokas lisäys Oho-tiimiin ja näin ollen Oho toivottaa Jeanin erittäin lämpimästi tervetulleeksi mukaan.

Lisätietoa: Christina Daous
Tuottaja
christina@oho.ee
+358405551191

Jean Feller
https://www.jeanfeller.com/