OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Löydä seuraajia

SUORAT LÄHETYKSET

Suoran lähetyksen avulla voit saavuttaa yleisöä, jota normaalisti et löydä ja yleisö pääsee löytämään vastaavasti kokonaan uutta sisältöä.

Tarjoamme tapahtumien ja tilaisuuksien livekuvausta ja taltiointia

Oho Live TV Suomi kehittää ja tarjoaa tuotantoyhtiön palveluita yrityksille ja organisaatioille. Oletko järjestämässä tapahtumaa, jota haluat näyttää livenä? Autamme suunnittelusta tekniseen toteutukseen! Luomme lyhyitä videomainoksia sekä autamme erilaisissa mediapyynnöissä.

Taustajoikoistamme löytyy yli 20 vuoden kokemuksella IT-alan osaajia ja yli 10 vuoden kulttuuri- ja tapahtumatuotantokokemus.

Suora lähetys tapahtumasta

Ammattitaitoinen tiimimme saapuu sinne, minne tarvitsee tulla. Mukanamme tulee tarvittava tekniikka ja toteutamme suoran lähetyksen alusta loppuun saakka.

Liikkuva suora lähetys sopii esimerkiksi urheilutapahtumaan, konserttiin tai vebinaariin.

Suora lähetys studiosta

Studiossamme Tallinnan keskustassa sinun ei tarvitse murehtia huonosta säästä tai epävakaasta nettiyhteydestä. Tule meille ja toteutamme yhdessä suoran lähetyksen tyylikkäistä, moderneista tiloistamme.

Uusi studiomme on valmistunut syksyllä 2021.

Studio sopii hyvin yritysten webinaareihin, asiakastilaisuuksiin, lehdistötilaisuuksiin ja koulutuksiin. Lisäksi voimme järjestää esimerkiksi palkinto- tai muita juhlatilaisuuksia.

Jotain ihan muuta?

Onko suunnitelmissa jotain kokonaan muuta? Ota yhteyttä ja pohditaan yhdessä. Avustamme mielellämme erityisratkaisuissa!

Miksi valita Oho Live TV?

Meillä on monen vuoden kokemus tapahtumien tuotannoista, suorista lähetyksistä ja videotuotannoista, sekä tietysti tekniikasta. Löydät tiimistämme innokkaita tekijöitä, jotka eivät pelkää uutta ja osaavat hoitaa hommat hyvin.

Yhdenkään asian ei tarvitse olla kiveen hakattu, jos ei tarvitse. Saa se ollakin.

Teemme aina parhaamme ja pyrimme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Kehitämme työtämme jatkuvasti ja etsimme uusia mahdollisuuksia alallamme. Näin voimme tarjota asiakkaillemme modernit ja toimivat ratkaisut.

Hinnasto - mitä maksaa suora lähetys?

Suoran lähetyksen hinta riippuu monesta eri asiasta, kuten lähetyksen pituudesta, teknisistä vaatimuksista (esim. lähetyksen laatu, sijainti ja monella kamaeralla) ja tietysti siitä, mitä elementtejä halutaan nähdä lähetyksessä. Tästä syystä meillä ei olekaan olemassa valmista hinnastoa, vaan teemme aina tarjouksen tapahtumakohtaisesti.

Tarjouksemme sisältävät tekniikan vuokran, miehistön palkkiot ja suoran lähetyksen kulut (mahdolliset lähetyskulut, palvelinkustannukset yms). Mikäli haluatte budjetoida tapahtumaanne, voitte käyttää referenssinä alla olevia esimerkkejä:

Sport Lite

Hintaluokka noin 2500-3500 €

Webinar Lite

Hintaluokka noin 1500-2500 €

Konferenssi Basic

Hintaluokka alkaen 3000 €

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Christina Daous
Vastaava tuottaja

christina@oho.ee
+372 555 66 253