OHO Live TV Suomi

Joka päivä jotain uutta

Matkailu

Etsitkö seuraavaa lomakohdetta tai vinkkejä matkalle? Julkaisemme matkailijoille suunnattuja artikkeleita, blogeja sekä muita julkaisuja eri puolilta maailmaa. Matkailu piristää, virkistää ja rentouttaa, joten ei muuta kuin suunnittelemaan.

Haluatko lisätietoa matkakohteesta, jota sivuiltamme ei vielä löydy? Ota yhteyttä info@oho.ee!


Tästä löydät viimeisimmät matkailuaiheiset jutut!


Matkustaminen

Matkalle lähtemisessä yksi tärkein osa sitä on matkustaminen. Matkustaminen voi tapahtua lentokoneella, autolla, junalla, bussilla, moottoripyörällä tai vaikka polkupyörällä, ja miksei kävellenkin. Matkustustapoja on niin monta, kuin vain itse osaa keksiä.

Matkustaessa erityisesti ulkomaille kannattaa usein ottaa huomioon muutamia asioita, jotta matkan aikana ei tulisi yllätyksiä. Esimerkiksi lentokoneella matkustaessa kannattaa tutustua lentokenttään etukäteen ja suunnitella esimerkiksi ruokailut myös ennen lähtöä. Näin vaikkapa lasten kanssa nälkäkiukku ei iske yllättäen.

Julkaisemme aika-ajoin juttuja myös matkailijoille matkustamisen näkökulmasta, jotta saat myös ideoita siitä, mihin kannattaa kiinnittää huomiota. Usein kannattaa vilkaista myös Ulkoministeriön matkustustiedotteita, sillä niistä saat aina uusimman tiedon tietyn maan tilanteesta.

Lue tästä matkustamiseen liittyvät viimeisimmät jutut:Tutustu matkakohteisiin


Oletko miettinyt näitä matkakohteita?