OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Oho.ee & SSS-Radio ovat aloittaneet mediayhteistyön helmikuussa 2019

Yhteistyön tarkoitus on laajentaa Virossa olevan suomenkielisen median näkyvyyttä ja laajuutta, sekä tarjota eri kohderyhmille helposti saavutettavaa mediasisältöä. Yhteistyö aloitetaan näyttämällä suorana lähetyksenä erilaisia SSS-Radion ohjelmia ja vuorostaan Ohon Fiksut-keskusteluohjelmaa radiosta.

SSS-Radiolla on oma radiotaajuus 93.7 mHz, joka saavuttaa tuhansia kuuntelijoita viikossa Virossa sekä tietysti nettiradio osoitteessa www.sss-radio.ee, jota kuunnellaan myös Suomessa sekä muualla Euroopassa.

Oho.ee on uudenlainen suomenkielinen online-kanava, jonka tarkoituksena on luoda uudenlaista mediasisältöä erilaisille katsojille.

Lisätietoa: Christina Daous
Tuottaja
christina@oho.ee
+358405551191