OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Bon Jovi Tallinnassa: Airbnb-majoitus voi maksaa jopa yli 10 000 € yöltä!

Bon Jovi esiintyy Tallinnassa 2. kesäkuuta 2019 ja vaikka lippuja onkin saatavilla, voi muiden järjestelyjen kanssa kohdata haasteita. Tallinnasta löytyy iso määrä erilaisia majoitusvaihtoehtoja ja lähes jokaisesta hintaluokasta voi löytyä jotain.

Airbnb on suosittu majoitussivusto, jota kautta pystyy hotellien sijaan löytämään itselleen sopivan majoituskohteen, esimerkiksi koko asunnon tai yksittäisen huoneen. Tallinnasta löytyy iso määrä erilaisia vaihtoehtoja ja kävimmekin läpi muutamia erikoisuuksia, mitä Bon Jovi-viikonlopulta löytyy. Samankaltainen tilanne oli jalkapallon UEFA-ottelussa elokuussa 2018, kun hotellienkin hinnat nousivat taivaisiin.

Airbnb-palvelu tarjoaa kalleimmaksi, vapaana olevaksi majoitusvaihtoehdoksi 1.-3. kesäkuuta saunallista kaksiota. Asunnon hinnaksi tulee 1323.50 € per yö!

Kuvakaappaus Airbnb-sivustolta

Booking.comissa näkyvät hinnat ovat päätähuimaavia – niihin verrattuna Airbnb tuntuu jopa alennukselta. Nimittäin samalle aikavälille etsiessä voi löytää yli 10 000 € hinnan yhdeltä yöltä!

Kuvakaappaus Booking.com-sivustolta

Tuntuu siltä, että joillain majoittajilla on tullut pilkkuvirheitä laskelmiin, sillä eihän tällaisia hintoja joudu maksamaan edes suurkaupungeissa!

Onneksi molemmilta sivuistoilta löytyy kuitenkin edullisempiakin vaihtoehtoja ja neljän tähden hotellista saa majoituksen noin 250 € yöhintaan. Asuntoja löytyy edullisemminkin.

Oletko joskus joutunut kinkkiseen tilanteeseen majoitusta varatessa tai onko sinua huijattu Virossa? Lähetä meille tarinasi: info@oho.ee