OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Suomalaisten tie Euroopan sulkapallokisoissa katkesi neljännesvälieriin

Tokyo team -pelaajien Eetu Heinon ja Airi Mikkelän taival katkesi Euroopan kisoissa neljännesvälieriin (sijoille 9-16). Heino taipui Venäjän Vladimir Malkoville (MR 59) erin 14-21, 14-21. Mikkelä hävisi Tanskan ykkössijoitetulle Line Höjmark Kjärsfeldtille erin 12-21, 5-21.

Myös Anton Kaistin ja Oskari Larkimon turnaus päättyi tappioon nelinpelin puolivälierässä. Ison-Britannian Christopher Langridge ja Marcus Ellis nappasivat välieräpaikan erin 21-17, 21-14.

– Tämän päivän ja koko kisan peleistä ehdottomasti hienoin oli Antonin ja Oskarin matsi Ellis/Langridgeä vastaan. Anton ja Oskari haastoivat pelin alusta asti englantilaisparin päinlyönnissä ja keskikentän pelissä ja hallitsivat suurimman osan ensimmäistä erää, mutta Ellis ja Langridge pystyivät nostamaan tasoaan loppua kohti ja veivät rutiinilla ensimmäisen erän. Toisen erän alussa Anton ja Oskari aloittivat hieman liian passiivisesti ja antoivat englantilaisille kentällä liikaa tilaa ja aikaa, mutta kun he alkoivat taas haastamaan ja uskalsivat rohkeasti mennä palloa vastaan keskikentällä, oli peli täysin tasaista. Ikävä kyllä he eivät saaneet piste-eroa enää kurottua umpeen, mutta kaiken kaikkiaan todella upea esitys, päävalmentaja Anu Nieminen kommentoi eilisiltana Minskistä.Airi ja Eetu eivät ikävä kyllä kumpikaan pystyneet pelaamaan tänään tasollaan, joka harmittaa. Molemmilla olisi ollut potentiaalia huomattavasti parempaan, mutta vastustajat olivat vahvempia. Tärkeää tässä kisassa oli kuitenkin se, että he hoitivat ne matsit mitkä piti voittaa ja olivat 16 parhaan joukossa ja saivat tärkeitä pisteitä olympiarankingia varten, hän jatkaa.

 – Koko porukka saa kisasta hyvän arvosanan, koska voittivat ne matsit, joissa he olivat ennakkosuosikkeja, mutta toki olisin toivonut, että Airi ja Eetu olisivat pystyneet tänään vielä venymään samalla tavalla kuin Anton ja Oskari, hän päättää.

Kisatapahtumia ei näytetä Suomen televisiossa, mutta ne striimataan kisajärjestäjien sivuilla ja KOK:n Olympic Channelilla. Lisäksi Yle on paikalla kisoissa yhden toimittajan ja kameraryhmän voimin. Lisätietoja striimauksesta: https://sportsgrow.com/european-games-2019-live-stream/

Kuva: Badminton Photo