OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Ohon yhteistyökumppani SSS-radio sai viiden vuoden toimiluvan Virossa

Tallinnassa ja Harjun maakunnassa suomenkielistä ohjelmaa lähettävälle SSS-radiolle on myönnetty ensimmäisenä vieraskielisenä radioasemana viisivuotinen toimilupa.

Viron kuluttajansuoja- ja teknisen seurannan virasto myönsi toimiluvan 14 valtakunnalliselle ja 13 alueelliselle radioasemalle. Luvan saaneista valtaosa uudisti vanhan toimilupansa.

SSS-radio on lähettänyt suomenkielistä ohjelmaa Tallinnan Mustamäellä sijaitsevasta toimituksestaan vuodesta 2012. Aluksi ohjelmat olivat kuultavista vain verkossa. Kolme vuotta sitten asemalla toimitettua ohjelmaa alettiin välittää myös FM-aalloilla kuukausittain myönnettyjen tilapäislupien nojalla (93.7 Mhz).

SSS-radio on uutis-, ajankohtais- ja viihdekanava, joka käyttää ohjelmistossaan paljon suomen ja vironkielistä musiikkia. Päätoimittaja Tapio Reinin mukaan SSS-radion ohjelmia kuunnellaan ainakin 40 maassa. Tallinnan lisäksi asemalla on huomattavan paljon kuuntelijoita myöskin Suomessa.

Ohon sivustoilla voi seurata SSS-radion suoria lähetyksiä. Näet ne myös tästä artikkelista: