OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Mika Salo MotorXpressille: Gaslyn potkut olivat odotetut

Aston Martin Red Bull Racing vaihtoi maanantaina Alexander Albonin Pierre Gaslyn tilalle. Entinen Formula 1- tähti ja nykyinen tuomari Mika Salo kommentoi Red Bullin ratkaisua tuoreeltaan MotorXpressille.

– Se oli odotettua, että se tulee tapahtumaan jossain vaiheessa. Gasly on ajanut tosi huonosti, niin nyt on Albonin vuoro näyttää, Salo kommentoi.

Red Bull- autolla on otettu tällä kaudella jopa voittojakin, kun taas Gasly on taistellut lähinnä pistesijoituksista. Tallin ykköskuljettaja Max Verstappen on nopea, mutta Helmut Marko kumppaneineen odottaa myös tallin toiselta kuljettajalta hyviä suorituksia.

– Ei siinä mitään shokeeraavaa ollut. Sitä vain mietittiin, että kumpi Toro Rossolta nostetaan siihen Gaslyn paikalle. Daniil Kvyat oli siellä jo aikaisemmin ja sai potkut sieltä, niin ehkä he halusivat antaa nyt Albonin yrittää, Salo pohti.

– Albon on ajanut hyvin tämän vuoden ja mielestäni ansaitsee ihan hyvin paikan. Se avaa vaan ensi vuodeksi kuskispekulaatioita Toro Rossolle, että kuka sinne tulee. Gasly tuskin saa jatkaa ensi vuonna edes Toro Rossolla.

Albon ajaa ensimmäisen kilpailunsa Red Bullilla Belgian Spassa elo- syyskuun vaihteessa.

Katso tämän viikon MotorXpress:

Kuva: Niko Miettinen