OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Classic Pärnun lauantain avausluokka toi mukanaan aurinkoa ja kovaa kilpailua

Classic Pärnu 2019 toinen kilpailupäivä on vauhdissa! Eilen hypättiin 80cm ja 100cm lähes myrskyisessä säässä, mutta tänään aamun ensimmäinen luokka saatiin nauttia alusta loppuun hyvissä olosuhteissa.
Pärnu Linnin sponsoroimaan 110cm luokkaan osallistui 72 ratsukkoa. Voittoon ratsasti virolainen 13-vuotias Emili-Loore Vabaoja hevosellaan Raven. Raven on 11-vuotias eestin urheiluhevonen. Toiseksi sijoittui virolainen Brita Tuvi hevosellaan Hindenburg ja kolmanneksi niin ikään isäntämaan Susan Kaleta hevosellaan Carlotta.

Radalla nähtiin myös viikonlopun ensimmäiset suomalaisratsastajat. Johanna Mäkelä ja Solbackas Liedcalling jäivät kahdeksalla virhepisteellä sijalle 50. Katja Läätin ja Quality Girlin sijoitus oli yhdeksällä virheellä 58.
Viikonloppu on suomalaisittain jännittävä. Katjan ja Johannan lisäksi Suomea edustavat Anne Penttinen, Kristina Auvinen, Ville Paloheimo, Saima Alitalo, Oona-Julia Roto sekä Juho Norilo. Lauantain viimeisessä ja korkeimmassa 135cm luokassa Juho Norilo starttaa hevosella Dutch-Beauleo Z.

Kilpailuja voi seurata livenä koko viikonlopun osoitteessa www.oho.ee/suomi. Lähetys on selostettu suomeksi ja luokkien välillä haastattelemme mm. Dina Ellermania ja suomalaisratsastajia.

Teksti ja kuvat: Maisa Hyttinen