OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Krista Kosonen tähdittää uutta seksiä tihkuvaa elokuvaa – katso traileri

J-P Valkeapään (He ovat paenneet, 2014, Muukalainen, 2008) kohuttu elokuva Koirat eivät käytä housuja on saavuttanut ennenkokematonta festivaalimenestystä maailmalla. Cannesin Director’s Fortnightissa ensi-iltansa saanut Koirat eivät käytä housuja on esitetty myös Karlovy Varyn ja Toronton kansainvälisillä elokuvajuhlilla. Lokakuussa elokuva nähdään lisäksi Busanin ja Lontoon elokuvafestivaaleilla.

Suomessa Koirat eivät käytä housuja nähdään Rakkautta & Anarkiaa –festivaaleilla elokuvajuhlien avajaisillan ohjelmistossa torstaina 19.9. sekä elokuvateattereissa kautta maan perjantaina 1.11.2019.

Koirat eivät käytä housuja on kipeä ja karu rakkaustarina Juhan ja Monan kohtaamisesta BDSM-maailmassa, jossa domina Mona herättää yksinhuoltajaisä Juhan tukahdutettuja tunteita henkiin väkivaltaisin ottein. Elokuvan pääosissa nähdään Pekka Strang (mm. Juice, 2018, Tom of Finland, 2017) ja Krista Kosonen (mm. Tottumiskysymys, 2019, tv-sarja Beforeigners, 2019).

Visuaalisesti vaikuttava elokuva sisältää suuria tunteita ja yllättävää, mustaa huumoria. Kansainvälinen lehdistö on kommentoinut ja kehunut monin tavoin elokuvaa ja sen näyttelijöiden roolisuorituksia.

Katso elokuvan traileri tästä: