OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Viikonloppuna saatiin uusia Suomen mestareita Alastarolla Rata-SM:n kauden viimeisessä kilpailussa

Alastarolla ajettiin rata-SM:ien viimeinen osakilpailu ja sen myötä Suomeen saatiin monta uutta mestaria. Tällä kertaa keli suosi niin katsojia kuin kisaajiakin, sillä moottoriurheilua pääsi nauttimaan puolipilvisessä ja paikoin jopa aurinkoisessa säässä.

Lauantaina ohjelmassa olivat ensimmäiset luokat ja sunnuntaina jatkettiin lämmittelyillä, aika-ajoilla sekä varsinaisilla kilpaluokilla. Iltapäivällä ratkottiin muun muassa V8 Thunder Race -sarjan mestaruus sekä kaikkien aikojen ensimmäinen Legends-sarjan SM-titteli.

V8 Thunder Race -sarjan mestaruuden vei Toni Lähteenmäki, joka ajoi varman päälle lähdössä toiselle sijalle.

Formula Academyn lähdössä nähtiin heti alkumetreillä jännitystä, kun ensimmäisessä kaarteessa Juha Fred pyöräytti ajokkinsa radalta ulos ja kilpailu hänen osaltaan jäi siihen. Jo viime viikolla sarjamestaruuden vahvistanut Markus Laitala vei viikonloppua, ottaen voiton molemmista kilpailulähdöistä. Sarjan toiseksi ajoi Nikita Aleksandrov ja kolmanneksi Elias Seppänen.

Lue myös:

Katso kaikki tulokset täältä!

Lisää moottoriurheilun tuloksia voit nähdä viimeisimmästä MotorXpressistä!

Kuvat: Penina Peltonen