OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Finnair aloittaa codeshare-yhteistyön Fiji Airwaysin kanssa ja laajentaa verkostoaan Eteläisellä Tyynellämerellä

Finnair ja Fiji Airways ovat sopineet uudesta codeshare-kumppanuudesta Helsingin ja Fijin Nadin (NAN) välillä. Finnairin asiakkaat voivat 27. lokakuuta 2019 alkaen lentää Fiji Airwaysin jatkolennoilla Nadiin Hongkongista, Singaporesta ja Naritasta Finnairin AY-koodilla. Lisäksi Finnairin on tarkoitus lisätä lentonumeronsa San Franciscon (SFO), Los Angelesin (LAX) ja Nadin välille saatuaan tarvittavat viranomaishyväksynnät. Uusi yhteistyö tarjoaa Finnairin asiakkaille uuden eksoottisen kohteen, ja mahdollistaa ensimmäistä kertaa maailmanympärysmatkan tekemisen Finnairin omien kohteiden ja Fijin kautta.  

Fiji Airwaysin lentokoodi FJ lisätään vastavuoroisesti Finnairin lennoille Singaporesta Helsinkiin, avaten Fiji Airwaysin asiakkaille kätevän yhteyden Helsinkiin ja muualle Eurooppaan.  

Uudet codeshare-lennot ovat jo varattavissa Finnairin sivuilta.   

”Olemme iloisia uudesta kumppanuudesta Fiji Airwaysin kanssa. Yhteistyö kasvattaa verkostoamme, ja sen myötä asiakkaamme voivat nyt ostaa matkan AY-koodilla yhdistämällä Fijin kautta Finnairin Aasian kohteita”, sanoo Ole Orver, Finnairin kaupallinen johtaja. ”Haluamme toivottaa myös Fiji Airwaysin asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan Helsinkiin ja sen pohjoismaiseen kulttuuriin.” 

”On hienoa saada Finnair yhteistyökumppaniksemme. Yhteistyö lisää Suomen kauniin pääkaupungin Helsingin reittiverkostoomme ja helpottaa myös Finnairin asiakkaiden kulkua Fijille ja Eteläiselle Tyynellemerelle. Odotamme innolla, että pääsemme esittelemään Fijin vieraanvaraista ja autenttista kulttuuria”, sanoo Andre Viljoen, Fiji Airwaysin toimitusjohtaja.