OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Hurrikaani Loimaa ja Savo Volley tarjosivat yli tuhatpäiselle yleisölle hienoa lentopalloviihdettä

Hurrikaani Loimaa ja Savo Volley tarjosivat yli tuhatpäiselle yleisölle hienoa lentopalloviihdettä viiden erän verran Hurrikaanin kotisalissa. Tiukan väännön voitti lopulta kotijoukkue lukemin 3-2 (18-25, 25-19, 24-26, 25-23, 15-11).

– Tiedettiin, että edessä on kova vääntö, josta ei lämpöäkään puutu, totesi kotijoukkueen valmentaja Jussi Heino.

– Piste on toki tyhjää parempi, mutta meillä oli kyllä saumat ottaa 3-1- tai 3-2-voitto, pohti puolestaan Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen.

– Tulimme otteluun erittäin hyvin valmistautuneena, mutta pienet asiat ratkovat tällaisia pelejä. Meidän pelimme ei ole vielä valmista, se tiedetään, mutta harjoittelemalla kehitymme koko ajan, sanoi Tuovinen. – Tarvitsemme uusia säveliä pelaamiseen.

Savo Volley aloitti ottelun suorastaan murskaavan tehokkaasti. Ensimmäisessä erässä se nosti syötöt peräti 86 prosentin tarkkuudella, ja sai vastaavasti Hurrikaanin vastaanoton rikki vahvalla syötöllä.

Toinen erä oli kuin peilikuva ensimmäisestä.

Kolmas ja neljäs olivat tiukkoja, ja loppuhetkillä kumpikin olisi voinut päättyä toisinkin päin.

Viidennessä erässä Savo Volley johti jo 0-3 ja 1-5, mutta niin vain kotijoukkue tuli rinnalle ja ohi.

Savo Volley pelasi viime peleistä tutuksi tulleella kokoonpanolla.

Yleispelaaja Miro Määttäsen hyvä vire jatkuu. Sunnuntain illassa Määttänen nosti kolmasosan Hurrikaanin syötöistä, mutta ehti sen päälle vielä hyökkäämään vierasjoukkueen kovimmat pisteet (21/+9). Määttäsen nelospaikan lyönti oli jälleen tehokas, eikä häntä saatu kiinni kovinkaan montaa kertaa.

Kapteeni Antti Siltala oli toinen tehohyökkääjä (18/+8). Hakkuri Lelu Ojansivu (20/+9) kunnostautui jälleen varsinkin syöttöruudussa sekä torjunnassa.

Keskipelaaja Severi Savonsalmi oli torjunnassa Ojansivun veroinen, kumpikin nappasi viisi tappotorjuntaa.

Savo Volleyn seuraava kotiottelu on tulevana perjantaina. Siilinjärven Ahmon koululle saapuu vieraaksi Karelian Hurmos Joensuusta.