OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Savo Volley otti täydet kolme sarjapistettä Karelian Hurmokselta

Savo Volley otti täydet kolme sarjapistettä Karelian Hurmokselta Siilinjärven Ahmon koululla. Ottelu oli jo kääntymässä suoraksi kolmen erän voitoksi, mutta kotijoukkueen ote herpaantui hetkeksi kolmannessa erässä ja vierasjoukkue puolestaan terästi otteitaan. Neljäs erä oli jälleen selkeästi kotijoukkueen, ja ottelu kirjattiin Savo Volleylle lukemin 3-1 (25-18, 25-21, 23-25, 25-15).

– Voitto tyydyttää. Peli oli meillä koko ajan hallinnassa kolmannen erän loppua lukuun ottamatta, totesi Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen taiston tauottua.

– Olen halunnut puolustuspeliimme parannusta, ja nyt näimme sellaista. Saimme puolustettua palloja hyvin takaisin peliin, ja onnistuimme niistä tekemään myös pisteitä.

Vastustajan valmentaja Aigars Birtzulis myönsi, että voitto meni oikealle joukkueelle.

– Vastustajan hakkuri pelasi paremmin kuin meidän. Olen tyytyväinen omaan vastaanottoomme. Neljännessä erässä meidän hyvä vireemme katosi, sanoi Hurmoksen luotsi.

Savo Volleyn hakkurin tontilla pelasi pitkästä aikaa Eetu Häyrinen, kun Lelu Ojansivu istui katsomon puolella pikkuvammojen vuoksi.

– Kolme erää oli minulta ihan hyvää peliä. Syötimme joukkueena ajoittain ihan hyvin, mutta ihan parasta peliämme tämä ei vielä ollut, sanoi Häyrinen, joka keräsi pisteet 18/+9.

Vastustajan parhaista pistemiehistä jaetulla ykkössijalla oli yleispelaaja Mikko Räsänen (13/-3).

– Yritimme laittaa kuriin Savo Volleyn yleispelaajia (Antti Siltala ja Miro Määttänen), ja ajoittain siinä onnistuimmekin ihan hyvin, mutta välillä taas pallo tuli aika kovaakin siltä suunnalta, kertoi Räsänen joukkueensa suunnitelmista.

Kotijoukkueesta kannattaa vielä mainita keskipelaaja Severi Savonsalmi, joka keräsi pisteet 8/+8, eli ei tehnyt ottelussa yhtään pisteen arvoista virhettä.

Savo Volleyn seuraava ottelu on viikon kuluttua Pieksämäen Veturitallleilla Akaa Volleytä vastaan.

– Meillä on nyt ruhtinaallisesti täysin vapaa viikonloppu, joka käytetään lepäämiseen, iloitsi kotijoukkueen valmentaja Jukka Tuovinen.

Lähitapiolapisteet:
1 Eugene Stuart, Hurmos
2 Fedor Ivanov, Ssavo Volley
3 Miro Määttänen, Savo Volley
ProLibero: Josh Ayzenberg, Savo Volley