OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Suomalaispelaajat menestyivät kansainvälisillä sulkapallokentillä viikonloppuna

Tokion olympialaisiin tähtäävä Airi Mikkelä pelasi itsensä semifinaaliin Walesissa. Hän hävisi ratkaisevan semifinaaliottelun kisan ykkösisijoitetulle, saksalaiselle Fabienne Deprezille, joka sai finaalista kaulaansa hopeamitalin. Naisten kaksinpelin voiton vei lopulta espanjalainen Clara Azurmendi.

-Olen onnellinen, että sain kisasta voittoja ja hyvän lopputuloksen. Minulla on ollut haastava jakso ja olen kamppaillut pelini ja itsevarmuuteni kanssa kentällä. Olen tosi kiitollinen perheelleni, ystävilleni ja poikaystävälleni, jotka ovat aina tukenani ja uskovat minuun silloinkin, kun mieli on maassa ja olen valmis luovuttamaan, Airi Mikkelä kommentoi urheilijasivullaan Facebookissa.

Airi Mikkelän ottelut ja tulokset

Voittajat

Seuraavaksi Mikkelä suuntaa ONEX/K&D GRAPHICS Internationaliin Jenkkeihin.

Oldorff ja Monnberg voittivat Portugalin kisan

Joakim Oldorff ja Jannica Monnberg kaatoivat finaalissa isäntämaa Portugalin Rodrigo Almerian ja Mariana Nevesin 21-15 21-15.

-Kotiyleisö kannusti finaalissa omiaan kovaa, mutta peli eteni kyllä koko ajan meidän johdolla, valmentaja Antti Rajasärkkä kommentoi.

-Näin hyvä menestys oli aika yllätys. Peli lähti kulkemaan ekalta kierrokselta asti hyvin, ja siitä oli hyvä jatkaa peli kerrallaan eteenpäin, Joakim Oldorff kertoi.

-Erien alut olivat ehkä vähän hakemista, mutta pidettiin sitten hyökkäys hyvin ja päästiin viemään peliä, Jannica Monnberg mietti.

Muutenkin suomalaiset pärjäsivät kisassa hyvin.

-Jokke pääsi kaksarissa välieriin, jossa hävisi lopulta tiukan kolmieräisen tanskalaiselle Møllerille, joka voitti lopulta kisan. Kova peli, jossa nyt tällä kertaa ratkaiseva muutama piste kääntyi kaverille, Rajasärkkä kertoi.

-Julia Salonen pääsi kvartsiin asti, jossa selvä tappio myös kisan voittajalle, sveitsiläiselle Pelupessylle. Pitkä ja hyvin liikkuva sveitsiläinen pelasi virheettömästi, eikä Julia saanut palloa jäämään millään hänen kenttäänsä, vaan pitkätkin pallorallit kääntyivät lopulta sveitsiläiselle, hän jatkoi.

-Nelinpelissä Julia ja Jannica hävisivät toisella kierroksella espanjalaisparille. Se peli ratkesi syöttö- ja palautuspeliin – ei löytynyt paikkaa palautuksille niin, että päästäisiin kisaamaan hyökkäysmahdollisuudesta. Espanjalaiset pääsivät sitten heti ensimmäisillä lyönneillä niskan päälle ja napsimaan pisteitä, hän päätti.

Suomalaisten ottelut ja tulokset

Joakim Oldorff & Jannica Monnberg / kuvaaja Antti Rajasärkkä