OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Osallistu MotorXpressin kyselyyn ja voita Mika Salon elämäkerta!

MotorXpress on ollut yksi OHO Live TV:n merkittävistä ohjelmista heinäkuusta 2019 lähtien ja haluamme kehittyä sellaiseen suuntaan, joka tuo katsojille enemmän viihdettä ja sellaista tietoa, jota katsojat kaipaavat.

Pyydämmekin kaikkia moottoriurheilusta kiinnostuneita täyttämään alla olevan kyselyn, jotta saisimme mahdollisimman laajaa tietoa siitä, millaiseksi MotorXpressiä kannattaa kehittää. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Mika Salo – Elämäni-elämäkerta. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi loppuun ennen lomakkeen lähettämistä, sillä vain niin voimme olla sinuun yhteydessä, jos olet voittanut arvonnassa.

Kyselyyn voi vastata vain kerran, eikä vastauksia voi enää muuttaa lähettämisen jälkeen.

[qsm quiz=2]