OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

IsaDoran kevään meikkiuutudet

Heleät meikkivärit, positiivinen tunnelma ja meikkituotteiden pitkäkestoisuus ovat avainsanoja IsaDoran kevään 2020 meikissä. Silmämeikkiin voi valita oranssia, keltaista, kirkasta vihreää tai sinistä. Silmän muotoa korostetaan luomivakoon vedettävällä kynärajauksella, joka yhdistyy kissamaisen vinoon rajukseen silmän ulkonurkassa. Huulissa hehkuvat persikan ja korallin sävyt, kynsilakkoihin lainataan persikan sävyjä huulista sekä vihreää ja sinistä luomiväripaleteista. Lakkaukset kynsiin tehdään vähintään kahdella sävyllä.

Uutta kevään meikissä

Kevätmeikin yhteydessä IsaDora esittelee uuden, voidemaisen, vettä hylkivän ja runsaspigmenttisen All day wear eyeshadow -luomivärin, joka pysyy paikoillaan aamusta iltaan. Luomivärin koostumus levittyy helposti ja tasaisesti luomille. Väriä voidaan haluttaessa kerrostaa mieleisen sävyvoimakkuuden aikaansaamseksi. Runsaspigmenttinen, satiinisen mattapinnan jättävä luomiväri ei keräänny juonteisiin tai katoa luomilta päivän aikana. Luomivärin vaaleata sävyä voi käyttää silmämeikin pohjustamiseen.

Käyttö: Luomiväri levitetään suoraan luomille vaahtomuoviapplikaattorin avulla. Rajat häivytetään joko sormin tai siveltimen avulla.

Sävyvalikoimaan tulee neljä valikoimaan jäävää väriä:

01 Ivory Base

* 04 Marsala

* 05 Lavender Blue

* 06 Camel

Active all day wear eyshadow 3 ml


Muut kevätmeikkiin kuuluvat tuotteet

Kolme uutta Eyeshadow Quartet -luomiväripalettia, joista kaksi jää valikoimaan.

21 Vibrant Tangerine, kausisävy

* 23 Neo Mint, jää valikoimaan

* 24 Forever Blue, jää valikoimaan

Eye Shadow Quartet -luomiväripaletti 5 g


Intense Eyeliner 24 hrs wear -silmänrajauskynä 0,35 g

Pehmeästi levittyvä, tahraamaton ja vedenkestävä silmänrajauskynä. Kevätmeikkiin tulee kaksi kausisävyä ja yksi valikomasta nostettava sävy.

61 Black Brown, valikoimaan kuuluva sävy

68 Forest Green, kausisävy

69 Forever Blue, kausisävy


Pehmeät persikan ja korallin sävyt hehkuvat kolmessa huulia kosteuttavassa ja muotoilevassa Lip Desire Sculpting Lipstick -huulipunassa ja niiden sävyyn sointuvissa Sculpting Lipliner rajauskynissä. Kaikki huulipuna- ja rajauskynäsävyt ovat kausivärejä.

* 31 Spring Peach

* 32 Living Coral

* 33 Vibrant Tangerine

Lip Desire Sculpting Lipstick 3,3 g

Sculpting Lipliner waterproof 0,3 g


Kevätmeikkiin kuuluu kolme Wonder Nail -kynsilakan kausisävyä, jotka ovat myynnissä kevätkauden ajan. Kynsissä käytetään vähintään kahta lakkasävyä, joko niin, että osa kynsistä lakataan yhdellä sävyllä ja osa toisella. Kynsiin voi myös lakata erilaisia kuvioita kahdela eri sävyllä.

* 28 Neo Mint

* 29 Vibrant Tangerine

* 30 Forever Blue

Wonder Nail -kynsilakka 6 ml

IsaDoran Spring Makeup -kevätmeikki tulee myyntiin tammi- helmikuun 2020 vaihteessa ja on myynnissä kevätkauden ajan.