OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Ozzy Osbourne paljasti sairastavansa Parkinsonin tautia tunteikkaassa haastattelussa

71-vuotias Ozzy Osbourne sanoo, ettei voi enää piilotella hermokipujaan ja hakee tällä hetkellä hoitoa Sveitsistä. Pimeyden Prinssi vahvisti Parkinsonin taudin diagnoosin Good Morning America -haastattelussa, jonka voit katsoa tästä:

Ozzyn puoliso ja manageri Sharon Osbourne vahvisti tämän kärsivän toisen vaiheen Parkinsonin  taudista, jossa jäykkyys ja vapina pahenevat sekä taudin oireita voi esiintyä kehon molemmilla puolilla. Sharon kommentoi tilaa seuraavasti: ”Parkinsonin taudin erilaisia tyyppejä on monia, eikä se ole kuolemantuomio missään tapauksessa, mutta se vaikuttaa tiettyihin kehon hermoihin. Usein sinulla on monta hyvää päivää ja sitten todella huono päivä.”

Ozzy sai diagnoosin Parkinsonin taudista viime helmikuussa, kun hän kaatui ja joutui leikkaukseen. Nyt laulaja käyttää lääkkeitä Parkinsonin sekä hermokipujen hoitoon. Terveyssyistä hän on joutunutkin siirtämään ”No More Tours 2” maailmankiertuettaan jopa vuodesta 2018 asti, mutta ainakin tämän hetkisten tietojen mukaan on vahvistanut pystyvänsä esiintymään tulevana vuotena.