OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Oasis veljesten kisailu jatkuu – Noel julkaisi uuden kappaleensa päivää ennen Liamin mysteeritapahtumaa

Noel Gallagher julkaisi uuden kappaleensa ”Blue Moon Rising” ja sille musiikkivideon tänään. Kappale on tulevalta samannimiseltä EP:ltä, joka on jatkumoa jo kahdelle aikaisemmin julkaistulle EP:lle. Voit katsoa musiikkivideon alta:

Sillä välin huomenna, 31. tammikuuta, on Liam Gallagher luvannut paljastavansa jotain erikoista sosiaalisen median vinkkien perusteella. Aiemmin tässä kuussa hän kehotti fanejaan pitämään silmät ja korvat auki ja että jotain hyvin erikoista on tulossa. Vain tunteja ennen Noelin uuden singlen julkaisua Liam jakoi sosiaaliseen mediaan videon, joka on otsikoitu ”31 tammikuuta”.

Oasis-yhtyeen johtokaksikkona maailmanmaineeseen nousseet laulaja Liam Gallagher, 47, ja kitaristi-laulaja Noel Gallagher, 52, ovat olleet vuosikausia riidoissa ja Oasiksen lopullisesta hajoamisesta tiedotettiin virallisesti lokakuussa 2009. Vuonna 2017 uutisoitiin laajalti veljesten haudanneen sotakirveensä, mutta toisin taitaa olla nykypäivänä. Vain vähän aikaa sitten Liam kommentoi veljensä olevan ”köyhä ru***ari” sekä “riippuvainen showbisneksestä”.