OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

James Hetflied esiintyi ensimmäisen kerran katkaisuhoitonsa jälkeen

Metallican keulakuva ja lauluja/kitaristi kirjautui katkaisuhoitoon vuoden 2019 lopulla ja yhtye joutui perumaan WorldWired-kiertueensa Australian ja Uuden-Seelannin osuudet tämä takia. Addiktio-ongelmista jo vuosia kärsinyt Hetfield päätyi katkolle ensimmäisen kerran Some Kind of Monster -dokumenttifilmin julkaisun jälkimainingeissa vuonna 2004.

Katkaisuhoidon jälkeisessä ensimmäisessä live esiintymisessään Hetfield soitti ja lauloi viime syksynä kuolleen Eddie Moneyn ”Baby Hold On” -kappaleen tämän muistokonsertissa Beverly Hillsissä. A Star-Studded Tribut to Eddie Money nimisen tapahtuman kaikki tuotot lahjoitetaan syöpäjärjestön hyväksi.

Heltfieldin ei ilmeisesti ollut tarkoitus alun perin esiintyä tapahtumassa, eikä siitä etukäteen tiedotettu mitään. Muistokonsertissa esiintyi muun muassa Sammy Hagar, George Thorogood ja Rick Springfield.