OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Marc Marquez, Qatar MotoGP test, 23 February, 2020

Viikonlopun kilpailuja peruttiin leudon sään vuoksi, Dohassa MotoGP-testit

SM-RALLI

Ensi viikonloppuna ajetaan SM Itäralli, johon on ilmoittautunut huima määrä kilpailijoita. Joensuussa ajettavaan ralliin on ilmoittautunut yli 160 autokuntaa. Mukana on melkein kaikki SM-sarjan kärkikuljettajat joka luokasta ja kansainvälisiä huipputähtiä, kuten Craig Breen Hyundai i20 R5 autolla.

https://www.moottoriurheilu.tv/sm-itaralliin-huikea-maara-kilpailijoita/

MM-RALLI

Neste Rallin erikoiskokeet on julkaistu. Suomen MM-ralli juhlii 70-vuotista taivaltaan ja erikoiskokeissa onkin historian havinaa. Vaikka legendaarista Ouninpohjan erikoiskoetta ei nykyisten rallisääntöjen rajoituksista johtuen voi sellaisenaan ajaa, pääsee siitä kuitenkin nauttimaan, niin kuljettajat kuin yleisökin, tutun Kakariston erikoiskokeen yhteydessä.

https://www.moottoriurheilu.tv/neste-rallin-juhlavuoden-reitti-kokoaa-yleison-suosikit-vuosikymmenien-varrelta-suomalaisten-kolmoisvoitto-kuulostaa-hyvalta/

FORMULA 1

F1 talvitestit alkoivat Barcelonan radalla. Ylivoimaisesti nopeimman kierrosajan testiviikon päätöspäivänä ajoi Valtteri Bottas 1.15,732. Lewis Hamilton, kovasta yrityksestä huolimatta, jäi melkein 0,8 kymmenyksen päähän Bottaksen ajasta. Talvitestit jatkuvat vielä ensi viikolla ja sen jälkeen siirrytään kohti kauden avausta Australian Melbourneen.

MOTOGP

Viime viikonloppuna MotoGP-kuljettajat testasivat pyöriä ja hioivat taitojaan Dohassa. Losail International Circuit-radalla saatiin nähdä esimakua siitä, mitä tämän vuoden MotoGP tuo mukanaan. Suomalaiset seuraavat tätä kautta varmasti isommalla mielenkiinnolla, sillä Suomessa ajetaan myös MotoGP-kilpailu heinäkuussa 2020. Testejä ajetaan vielä maanantaina 24. helmikuuta, mutta vahvimpana viikonloppuna nähtiin Suzukia ja Yamahaa. Katso tulokset ja aikataulu täältä.

Valokuva: Gold & Goose/Red Bull Content Pool