OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

SuperSportin MM-kausi alkoi Australiassa ja kotimaassa ajettiin Itärallia

Valokuva: Jari Nurminen / RPF. Mikko Heikkilän tiedotus.

SM-RALLI

Viime viikonlopun SM Itäralli ajettiin talvisissa olosuhteissa Joensuussa. Yleiskilpailun voittoon ajoivat Emil Lindholm ja Mikael Korhonen, toiseksi kaasuttelivat 6,7 sekunnin erolla johtavasta Teemu Asunmaa ja Jani Salo ja kolmanneksi 24,2 sekunnin päähän Craig Breen ja John Rowan.

SM1-luokan kärki oli Emil Lindholm ja Mikaen Korhonen, toiseksi 6,7 sekunnin erolla ajoivat Teemu Asunmaa ja Jani Salo ja kolmanneksi 42,9 sekunnin erolla Juha Salo ja Mikko Markkula.

SM2-luokan voittajaksi kruunattiin Ville Hautamäki ja Mika Juntunen. Toiseksi 14,8 sekunnin erolla kaasuttelivat Riku Tahko ja Markus Soininen ja niukasti kolmanneksi jätettiin Jaro Kinnunen ja Tuukka Shemeikka 15,4 sekuntia voittajasta.

SM3-luokan voiton veivät Sami Pajari ja Marko Salminen. Toiseksi 15 sekunnin erolla ajoivat Lauri Joona ja Markus Määttänen ja kolmanneksi Henri Hokkala ja Kimmo Pahkala jääden 51 sekuntia voittajasta.

SM4-luokan voittoon ajoivat Sami Korvola ja Anssi Vatilo. Toiseksi kaasuttelivat Jere Pensas ja Jouni Saarijärvi 10,1 sekunnin erolla ja kolmanneksi Toni Herranen ja Sebastian Virtanen 19,5 sekunnin erolla voittajasta.

Rallin SM-sarja jää nyt tauolle. Kesäkausi avataan 12. – 13. kesäkuuta SM O.K. Auto-rallilla Kouvolasta.

Kaikki tulokset löytyvät täältä.

Itärallista voit lukea lisää alla olevista uutisista. Teksti jatkuu linkkien jälkeen.

Jämsässä ajetun JMK-rallin yleiskilpailun ja ison nuottiluokan voittoon ajoivat Joonas Lindroos ja Jouni Lampinen. Pienen nuottiluokan voittoon ja yleiskilpailussa viidenneksi ajoivat Toni Jalava ja Pasi Tiainen. Nelivetoisten nuottiluokan voiton veivät Juha Koljonen ja Mikko Tuhkanen. Senioreiden pikkuluokan voittoon ajoivat Kai Mäkelä ja Anssi Peräalho ja ison luokan voiton veivät Kari Kytölä ja Jorma Laakso. Junioreiden pikkuluokan voittoon ajoivat Juuso Jormala ja Pasi Törmä ja ison luokan voiton veivät Markus Mäkitalo ja Sami Ranta.

Kaikki tulokset täältä.

RATAMOOTTORIPYÖRÄILY

Ratamoottoripyöräilyn SuperSport-luokan MM-kausi starttasi viikonloppuna Australiassa Phillip Islandin radalla. Voittoon ajoi Andrea Locatelli, toiseksi Raffaelle De Rosa ja kolmanneksi Jules Cluzel. Kallio Racingin tallin virolaiskuljettaja Hannes Soomer ajoi kilpailussa kuudenneksi ja espanjalainen Isaac Vinales yhdenneksitoista. MM-sarjan toinen osakilpailu ajetaan 13. – 15. maaliskuuta Qatarissa, Losail International Cirquitilla. Lue aiheesta lisää täältä.