OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

OHO Live TV:n netti-tv ei näytä koronavirusaiheista sisältöä

OHO Live TV Suomi pysyy toiminnassa ja mahdollisuuksien mukaan näyttää kanavalla sisältöä jatkuvasti – aina edelleen ilmaiseksi! Viihdettä ja hupia on luvassa, sekä tietysti näytämme uusinnat normaalin aikataulun mukaan.

Olemme päättäneet, ettei netti-tv-ruutumme näytä tällä hetkellä koronavirusaiheistä sisältöä, vaan virukseen liittyvät artikkelit sekä muun sisällön voi löytää tekstiuutistemme joukosta. Tärkeintä olisi nyt seurata viranomaisten antamia ohjeita ja virallisia kanavia viruksen osalta. Julkaisemme tietysti tärkeää tietoa, mutta haluamme pitää osan mediastamme koronavirusvapaana, jotta välillä voimme levätä!

Hauskoja katseluhetkiä! Voit seurata netti-tv:tä ilmaiseksi etusivullamme www.ohotv.fi.