OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tämä artisti ei koronasta hätkähdä – jatkaa kiertuettaan sekä fanitapaamisia nerokkaalla tavalla!

Humoristisella ja yliampuvalla tyylillään jatkuvasti kohuja herättänyt Oliver Tree on julkaissut somekanavillaan oman ratkaisunsa siihen, kuinka hän voi jatkaa käynnissä olevaa maailmankiertuettaan sekä tavata fanejaan turvallisesti koronaviruksen jyllätessä.

Bubble Virus

Not only am I the one artist brave enough to continue touring with the coronavirus, I’m proud to announce I have no plans to cancel any of my future meet and greets. You guys know I would do anything for my fans!

Posted by Oliver Tree on Saturday, March 14, 2020

Oliver Tree tunnetaan parhaiten “taiteilijana, joka on osittain meemiä ja osittain jotain määrittelemätöntä.” Artisti ponnahti suuren yleisön tietoon vuonna 2017, kun hänen “When I’m Down” kappaleestaan tuli viraalihitti. Samana vuonna hän allekirjoitti sopimuksen Atlantic Records -levy-yhtiölle ja on tuottanut kappaleillaan useita listahittejä siitä lähtien. Oliver Treen debyyttialbumin on tarkoitus tulla kauppoihin vuoden 2020 lopussa.