OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Muodin suosikkishamaani neuvoo: “Näin ympäröit itsesi positiivisella energialla!”

Entinen stylisti Colleen McCann tunnetaan nykyään julkkisten rakastamana muotishamaanina ja energiakenttien tulkkaajana. Style Rituals-yrityksen perustaja tarjoaa asiakkailleen palveluita, joissa mystiikka yhdistyy muotiin ja sisustukseen. Hänen mukaansa jokainen voi oikeanlaisilla toimilla lisätä positiivista energiaa ympärilleen. Nyt, kun ihmiset viettävät pandemian takia enemmän aikaa neljän seinän sisällä, McCann muistuttaa, että kodin energioiden puhdistus on tärkeämpää kuin koskaan.

Hän jakaa Vogue-lehdessä viisi vinkkiä, joiden avulla jokainen voi luoda kotiinsa oikeanlaista energiaa.

1. Puhdista tila salvialla

– Polta salviaa, Palo Santoa tai muita pyhiä yrttejä turvallisesti. Pidä tulenkestävä astia lähettyvillä. Kun ihmisten, paikkojen tai esineiden energia puhdistetaan, on tärkeää muistaa tarjota ei-toivotulle energialle poistumisstrategia, hän neuvoo. 

Varmista siis, että ovi tai ikkuna on auki, jotta savu ja energia pääsevät poistumaan tilasta.

2. Sisusta kristallein

– Ametistin ja mustan obsidiaanin asettaminen etuoven lähettyville pitää ei-toivotun energian ulkona, McCann sanoo. 

Zoom-kokouksissa päivittäin istuvien kannattaa pitää työpöydällään shungiittia tai savukvartsia, sillä McCannin mukaan ne imevät sähkölaitteiden sähkömagneettista säteilyä itseensä. Sitriini taas on menestyksen ja vaurauden kivi, jota kannattaa pitää lähettyvillä työpäivän aikana.

Seleniittiä pidetään energiakenttien ilmanpuhdistimena. Se tulisikin sijoittaa kotona paikkaan, jonne energia voi jäädä jumiin, kuten sängyn tai sohvan alle, huoneen kulmiin, tai säilytystiloihin.

Muista myös puhdistaa kristallit säännöllisesti. Laita kivet kulhoon merisuolan kanssa ja aseta kulho auringonvaloon. Voit myös haudata kristallit huonekasvien ruukkuihin tai takapihalle vuorokaudeksi. 

3. Harjoita tarkoituksenmukaista pukeutumista

Kotoa työskennellessä ylle pujahtaa helposti mukava oloasu. McCann kuitenkin neuvoo miettimään omaa asua tarkkaan myös kotioloissa.

– Boostaa auraasi ja kanavoi oikeaa tunnetilaa pukeutumalla tarkoituksenmukaisesti. Eri värien käyttäminen voi vaikuttaa siihen, miltä meistä tuntuu, hän sanoo.

Punainen on intohimon ja päättäväisyyden väri, kun taas keltainen lisää iloa ja onnellisuutta. Sininen väri viestii vakaudesta ja luottamuksesta, vihreä lisää rauhallisuutta ja turvallisuuden tunnetta. Työasuun kannattaa lisätä ripaus oranssia, sillä se on menestyksen ja luovuuden väri.

4. Suorita vaatekaapin energiapuhdistus

Yksi McCannin suosituimmista palveluista on vaatekaapin energioiden puhdistus.

– Minusta kaappimme ovat ikkuna sieluumme. Jos sinulla on ylimääräistä aikaa käsissäsi, kaappien siivoaminen saattaa olla sinulle sopiva projekti. Olen nähnyt, miten asiakkaani löytävät itsestään uusia puolia sen perusteella, mitä kaapin pohjalta löytyy. Kenties olet todella halunnut aloittaa liikuntaharrastuksen, mutta kaappia puhdistaessasi tajuat, että kaikki treenivaatteesi lojuvat myttynä kaapin lattialla. Ehkä olet toivonut töissä enemmän vastuuta vaativia tehtäviä, mutta huomaat, että kaikki asusi on ostettu silloin, kun aloitit urasi, eivätkä ne enää istu vartaloosi, luonteeseesi tai urapolkuusi.

Naisen mukaan kaikki alkaa energiatasolta.

– Kun muutat tilan energiaa, kaikki muu tulee perässä, hän lisää.

5. Rakasta itseäsi

Nyt jos koskaan kannattaa panostaa terveyteen ja hyvinvointiin. McCannin mukaan energia voi joskus jäädä jumiin kehoon, mikä ilmenee erilaisina sairauksina. Oikeanlaisen energian virtaamisesta voi huolehtia esimerkiksi liikkumalla ja hoitamalla itseään.

– Juuri nyt on aika hemmotella itseäsi. Kokeile kauneusrutiineja, johin sinulla ei tavallisesti olisi aikaa. Aseta käsi sydämellesi kahdeksi minuutiksi ja sano itsellesi: “Rakastan sinua.” Mieti kaikkia niitä asioita, jotka tekevät sinusta upean! 

Lähde: Vogue