OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

CoronaCabaree -konsertit alkavat viikonloppuna – katso mitä on luvassa!

Niin kuin aitoihin kabaree-esityksiin kuuluu, CoronaCabareet sisältävät laulua, tanssia, teatteria, komediaa ja tunnelmaa. Kabareessa tunnelma onkin tapahtuman ydin – jännitys ja yllätys ovat tunnussanoja. Ensimmäiset konsertit esitetään tulevana viikonloppuna, oletko valmis?

Lasten ensimmäinen CoronaCabaree esitetään lauantaina 16.5. kello 10:00. Luvassa on uskomattomia esityksiä – tulet näkemään pörröisiä eläimiä ja hassuja peikkoja, saippuakuplia sekä taikuuksia. Lasten kabaree valloittaa niin lapsen kuin aikuisen sydämen.

CoronaCabaree on virtuaalinen konserttisarja, jonka avulla yhdistetään artisteja ja samalla tuetaan koronatilanteen vuoksi työttömäksi jääneitä esiintyjiä sekä tapahtuma-alan toimijoita. Voit osoittaa tukesi upeille artisteille katsomalla heidän esityksiään CoronaCabareessa, ohjelman aikana voi myös tehdä lahjoituksia. Konsertit ovat kaikille ilmaisia.

Koko perheen CoronaCabaree -konsertti esitetään sunnuntaina 17.5. kello 19:00. Koko perheen kabaree on sekoitus upeita, tunteita herättäviä esityksiä. Laulua – modernista klassiseen, soittoa, tanssia, huumoria ja paljon muuta. Koko perheen CoronaCabaree tarjoilee elämyksiä.

Kuten kabaree-esitykseen kuuluu, niin emme paljasta kaikkea etukäteen. Jännitys kuuluu osaksi ohjelmaa. Tule mukaan todistamaan korona-ajan spektaakkelia, CoronaCabaree -konserttisarjaa ja tue taiteilijoita!

Seuraavat viisi viikkoa vietetään CoronaCabaree juhlaa!