OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

8 vaatekappaletta, jotka eivät mene koskaan muodista

Muoti-ilmiöitä tulee ja menee. Vaikka trendeillä on hauska leikitellä, yksinkertaiset vaatekappaleet ovat lopulta niitä, jotka kestävät aikaa. Se, että neutraalin väriset ja leikkaukseltaan yksinkertaiset vaatekappaleet olisivat tylsiä, on harhaluulo. Todellisuudessa laadukkaat ja hyvin istuvat ovat tyylin perusta.

Jokaisesta vaatekaapista olisikin hyvä löytyä tietyt aikaa kestävät perusvaatteet, joiden pohjalta asukokonaisuuksien rakentaminen niin arkeen kuin juhlaan helpottuu.  

Siisti kauluspaita

https://www.instagram.com/p/CAIwZzCA2Tg/

Hyvä kauluspaita on ehdoton perushankinta joka naisen ja miehen vaatekaappiin. Valkoinen tai vaaleansininen kauluspaita on ajaton vaatekappale, jota voi käyttää ympäri vuoden ja tilanteessa kuin tilanteessa. Kauluspaita ja puku ovat aina asiallinen ja vakuuttava työasu. Vapaa-ajalla kauluspaidan voi yhdistää rennosti vaikkapa farkkujen ja tennarien pariksi. Klassinen leikkaus ja laadukas materiaali kestävät aikaa ja käyttöä, eikä paidasta tarvitse luopua trendien vaihtuessakaan.

Räätälöidyt puvunhousut

https://www.instagram.com/p/B9R_rlrp_Kn/

Jokaisen naisen kaapista tulisi löytyä ainakin yhdet laadukkaat puvunhousut. Arkipukeutumisessa saa toki suosia rentoja farkkuja, mutta kauniisti leikatut ja hyvin istuvat kangashousut tekevät asusta heti skarpin ja näyttävän. Valitse housuihin malli, joka korostaa juuri oman vartalon parhaita puolia.

Laadukkaat sandaalit

https://www.instagram.com/p/CAUXqoFgsVp/

Kenkämuoti muuttuu jatkuvasti, mutta yksinkertaiset ja laadukkaat perussandaalit palaavat katukuvaan joka ikinen kesä. Ne sopivat yhtä lailla kaupungin kaduille kuin rannalle. Kesäisissä juhlissa jopa korot voi korvata sandaaleilla, jotka ovat mukavat jalassa. Sandaaleissa kannattaa panostaa laadukkaaseen nahkaan, joka kestää käytössä, jolloin niitä voi käyttää vuosi toisensa jälkeen.

Klassinen trenssi

https://www.instagram.com/p/CAS0hAQBN-e/

Trenssi on klassinen vaatekappale, joka ei mene koskaan muodista. Laadukas takki antaa siistin loppusilauksen asulle kuin asulle ja säilyttää arvonsa vuosikymmenien ajan. Parhaiten aikaa kestää polvimittainen beige trenssi, mutta takista löytyy lukuisia pituus- ja värimuunnoksia.

Simppelit korut

https://www.instagram.com/p/CATsJNZHaNp/

Näyttävät korut viimeistelevät juhlapukeutumisen, mutta minimalistiset rannekellot ja kaulaketjut tuovat myös arkipukeutumiseen tyyliä ja eleganssia. Klassiset korut, kuten kultaiset korvarenkaat, eivät tule koskaan menettämään arvoaan. Parhaassa tapauksessa laadukkaat korut kestävät käytössä sukupolvesta toiseen.

Ryhdikäs bleiseri

https://www.instagram.com/p/CAURk1jDWxH/

Klassinen bleiseri on yksi parhaista sijoituksista, joita oman pukeutumisen suhteen voi tehdä. Se antaa jokaiselle asulle huolitellun ilmeen. Bleiseri on nappivarma valinta yhtä lailla toimistolle kuin juhlatilaisuuksiin, mutta perusjakku antaa särmää myös rentoon arkipukeutumiseen. Laadukas ja hyvin räätälöity bleiseri kestää käytössä vuosikausia.

Perusneule

https://www.instagram.com/p/B_zOUNhgO2z/

Perusneule sopii kaiken kanssa. Klassinen neulepusero tai neuletakki on paitsi kaunis vaate, myös mukava päällä. Neuleissa kannattaa panostaa enne kaikkea laadukkaisiin luonnonmateriaaleihin, jotka eivät nuhriinnu heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Jos neuleesta pitää hyvää huolta, se kestää käytössä pitkään.

Tyylikkäät loaferit

https://www.instagram.com/p/CASka7TAJI1/

Loaferit ovat tehneet tänä keväänä näyttävän. Se ei kuitenkaan tarkoita, että ne olisivat koskaan menneet pois muodista. Loaferit tekevät asusta asiallisen ja tyylikkään. Laadukkaat, matalat kävelykengät toimivat yllättävän monessa tilanteessa. Hyvin istuvissa ja mukavissa kengissä jalat eivät väsy päivän aikana.

Lähde: Who What Wear, Instagram