OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Instagram

Supermalli Gigi Hadid: “Olen liian kontrollifriikki” kokeillakseni plastiikkakirurgiaa

Kuva: Instagram / Maybelline

Plastiikkakirurgia ja erilaiset kosmeettiset toimenpiteet yleistyvät huimaa vauhtia. Hollywoodin tähdistä suinkaan kaikki eivät voi kiittää ulkonäöstään pelkkiä hyviä geenejä ja esimerkiksi tv-persoona Yolanda Hadid on puhunut avoimesti rinta-implanteistaan ja Botoxeistaan. Sen sijaan Yolandan tytär, huippumalli Gigi Hadid ei myönnä kokeilleensa vippaskonsteja.

Hadid, 25, keskusteli taannoin ulkonäköasioista yhdessä meikkitaiteilija Erin Parsonsin kanssa. Malli puhui Maybellinen Instagram Live-tuokiossa meikkaamisesta ja asenteistaan plastiikkakirurgiaa kohtaan.

Raskaus pyöristi kasvoja

Hadid myönsi keskustelussa, että hänen ympärillään pyörii jatkuvasti kauneusleikkaushuhuja.

– Ihmiset luulevat, että minä käytän täyteaineita ja siksi kasvoni ovat niin pyöreät, lapsenkasvoinen nainen paljasti.

Hän kuitenkin vakuutti, että hänen kasvonsa ovat täysin luojan suomat.

– Minulla on ollut tällaiset posket syntymästäni saakka ja ne oikein korostuivat muotiviikkojen aikana, kun raskauteni oli jo ehtinyt edetä muutaman kuukauden, hän lisäsi.

Parsons myönsi miettineensä, miten raskaus näkyisi Hadidin kasvoilla. Malli odottaa parhaillaan esikoistaan laulaja Zayn Malikin kanssa.

– Minulla on jo tällaiset posket, joten täyteaineille ei ole juurikaan tilaa, melkein kuudennella kuulla raskaana oleva Hadid letkautti.

“Kontrollifriikki”

Malleina työskentelevien Hadidn siskosten ulkonäkö on jatkuvasti tapetilla ja erityisesti Bellan muodonmuutos vuosien saatossa on herättänyt spekulaatiota kauneusleikkauksista. Vaikka siskokset ovat itse kiistäneet kosmeettiset toimenpiteet, Gigi huomauttaa, ettei hän tuomitse heitä, jotka ovat turvautuneet operaatioihin.

– Te, joita se mietityttää, en ole koskaan ottanut injektioita kasvoihini. Olen iloinen siitä, että kaikki saavat tehdä mitä haluavat, jos se tekee heidät onnelliseksi ja parantaa heidän oloaan tai itsetuntoaan. Henkilökohtaisesti ajatus kuitenkin pelottaa minua, hän sanoo.

Ainakaan näillä näkymin hän ei ole valmis kokeilemaan toimenpiteitä.

– Luulen, että olen aivan liian kontrollifriikki sellaiseen. Osaan miettiä vain, että mitä jos jotain menee pieleen, hän lisää.

Ehostusta meikillä

Hadidille meikki on ensisijainen työkalu, jota hän käyttää tuomaan parhaat puolensa esiin.

– Ihmiset lähtevät tekemään kasvoilleen pysyviä muutoksia sen enempää ajattelematta. Minä rakastan sitä, että olen osannut hyväksyä itseni tällaisena kuin olen. Se ei tarkoita, ettenkö minä tuntisi joskus epävarmuutta, hän selittää.

Hän kertoo suosivansa aurinkopuuteria, jolla hän korostaa nenäänsä ja antaa kasvoille muotoa.

– Koska minulla on pyöreät kasvot, pyrin korostamaan kasvojen keskiosaa tuomalla siihen lämpöä. Sipaisen aurinkopuuteria myös kevyesti leuan alle, hän paljastaa.

Malli sanoo luottavansa meikin voimaan erityisesti silloin, kun hänen on asteltava salamavalojen eteen.

– Meikki on upea työkalu, joka auttaa sinua esiintymään eduksesi tärkeissä tilaisuuksissa, mutta silti hyväksyen kauniit kasvosi juuri sellaisina kuin Jumala, ja tietenkin äitisi ja isäsi, ne loivat, Hadid toteaa.

Lähde: Harper’s Bazaar, W Magazine, Instagram