OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Jaakko Manninen

Laulaja-lauluntekijä Anna-Kaarina ihastuttaa uudella musiikkivideollaan

Kuva: Jaakko Manninen

Anna-Kaarina on laulaja-lauluntekijä. Hän julkaisi EP-levyn So Far viime vuonna, ja aivan uunituore musiikkivideo kappaleelle I Have Seen the Rainbow When It Was Dark julkaistiin pari viikkoa sitten. Korona-aika pyyhkäisi Anna-Kaarinan kalenterin tyhjäksi, mutta onnekseen lahjakas laulaja toimii myös kätilönä.

Anna-Kaarina kertoo aloittaneensa laulunteon jo pienenä, ennen kuin hän ymmärsi nuoteista mitään. Ensimmäisen julkaistun kappaleensa Parasite Anna-Kaarina kirjoitti, kun sai tietää parhaan ystävänsä sairastumisesta syöpään. Anna-Kaarina kertoo, että laulu on tsemppibiisi, jossa on ajatus parantumisesta. Parasite julkaistiin vasta Laura-ystävän kuoleman jälkeen vuonna 2017. Parasite -kappaleen musiikkivideon Anna-Kaarina julkaisi ystävänsä muistolle. Laura oli yksi Anna-Kaarinan suurimmista faneista.

Laura rohkaisi mua elämään itseni näköistä elämää niin kuin hänkin teki, loppuun asti. Hän oli myös yksi mun uskollisimpia faneja. Mähän en ollut koskaan julkaissut omia lauluja aiemmin levylle. Ja näin olen nyt tehnyt.

Anna-Kaarina
Kuva: Juhani Väihkönen

Uusimpana julkaisuna Anna-Kaarinalta on ilmestynyt musiikkivideo kappaleelle I Have Seen the Rainbow When It Was Dark. Kappaleen sanoma on symbolinen, kuin unta, Anna-Kaarina kuvailee. Musiikkivideo on kuvattu Anna-Kaarinan edesmenneiden isovanhempien asunnossa, joka oli jo tyhjennetty kalusteista. Videon toteutuksesta vastasi ohjaaja-kuvaaja Jaakko Manninen.

Aamupäiväauringon sarastaessa heittäydyin Jaakon ohjattavaksi kameran eteen ja annoin mennä. Siinä mä olin kameran edessä oman lauluni kanssa, joka on mussa tosi syvällä. Ehkä se näkyy ja kuuluu myös lopputuloksessa.

Anna-Kaarina

Anna-Kaarinalle vaikeinta korona-ajassa on ollut etäisyys hänen läheisiinsä. Anna-Kaarinalta meni keikkakalenteri tyhjäksi ja ulkomaanmatkat jäivät tekemättä. Laulajatar kuitenkin painottaa, etteivät ne ole tärkeimpiä asioita elämässä.

Onneksi ehdin pitää I Have Seen the Rainbow When It Was Dark -videon ennakkonäytöksen ja konsertin keskustakirjasto Oodissa ennen kuin tämä korona alkoi. Video tuli ulos nyt 20.5. eli se on uunituore.

Anna-Kaarina

Anna-Kaarina nähdään myös CoronaCabaree-tukikonserttisarjassa, joka esitetään Oholla.

Lasten CoronaCabaree lauantaisin Oholla kello 10:00

Koko perheen CoronaCabaree sunnuntaisin kello 19:00

CoronaCabaree uusintojen sekä uusien jaksojen aikataulut löydät OHO-oppaasta.