OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Motörhead ikoni Lemmy Kilmisteristä tekeillä elämänkertaelokuva

Metallin kummisetänäkin tunnetusta vuonna 2015 menehtyneestä Lemmy Kilmisteristä ollaan tekemässä elämänkertaelokuvaa, paljasti sen ohjaajan paikalla istuva Greg Olliver. Tulevan elokuvan ohjaaja Olliver tunnetaan myös erittäin paljon kiitosta saaneesta vuoden 2010 ”Lemmy” dokumentista, joka seurasi rokkarin elämää ja uraa parin vuoden ajalta, sekä antoi puheenvuoron myös hänen läheisilleen.

Vuoden 2010 dokumentin tavoin myös tekeillä olevan elokuvan nimeksi tulee ”Lemmy” ja näytellyssä elämänkerrassa tullaan näkemään esimerkiksi kuinka hänestä tuli Jimi Hendrixin roudari, psykedeelisen pioneeri rock-yhtye Hawkwindin jäsen, sekä tietysti kuinka itse Motörhead perustettiin.

“Olemme työskennelleet tämän elokuvan parissa jo vuodesta 2013 lähtien, sekä olemme halunneet varmistaa sen uskottavuuden niin Lemmylle, Motörhead-yhtyeen jäsenille Phil Campbellille ja Mikkey Deelle ja kaikille muille ihmisille, joilla on ollut tärkeä rooli Lemmyn elämässä. Tästä tulee elokuva, joka tekee heidät ylpeiksi.” Olliver kommentoi uutta elokuvaa.

Pääroolin esittäjästä ei ole vielä saatu mitään varmaa tietoa, mutta Greg Olliver kommentoi  Lemmyn toivoneen Roger Mooren esittävän häntä mahdollisesti tulevassa elämänkerrassa vain hieman ennen tämän kuolemaa vuonna 2015. Elokuvan tuotannon on lähteiden mukaan määrä alkaa vuoden 2021 alkupuolella.