OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Vaasalainen turborockia soittava Grillijono K.O. julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon tulevalta debyyttialbumiltaan!

Vaasalainen turborock-yhtye Grillijono K.O. julkaisi ensimmäisen maistiaisen syksyllä ilmestyvältä esikoislevyltään. Albumin julkaisusta vastaa Secret Entertainment. 

Mä oon sun koira -biisi vie yhtyeen sointia entistä raskaampaan suuntaan Slayer-vivahteineen ja sen lyriikoissa sukelletaan epätasapainoisen parisuhteen pyörteisiin yhtyeelle tuttuun kieroutuneeseen sävyyn.

“Joskus parisuhteessa muodostuu ikään kuin kaksi osapuolta, koira ja omistaja. Koira yrittää miellyttää isäntäänsä tai emäntäänsä silläkin uhalla, että joutuu tukahduttamaan oman identiteettinsä. Lopputulos ei ole aina kaunista katsottavaa”, laulaja-kitaristi Lobo-Tommi kertoo.

Biisille kuvattiin myös video, johon haettiin vaikutteita paitsi biisin teksteistä, myös vanhoista kauhu- ja komedialeffoista.

“Musavideon inspiraationa toimi muun muassa Monty Pythonin Holy Grail. Pakattiin kaljat ja akkarit ja lähdettiin mökille kuvaamaan ö-luokan kauhua. Video tehtiin ajatuksella “mitä tyhmempi sen parempi”. Mielestämme onnistuimme siinä helvetin hyvin!”, Lobo-Tommi jatkaa.