OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

MMD palaa pitkältä tauoltaan – uusi single Seeds of Evil julkaistu!

Dark metal -bändi MMD palaa pitkän tauon jälkeen uudella Seeds of Evil -singlellään. Edellisestä EP-julkaisusta ‘Words of Dead God’ on ehtinyt vierähtää lähes kymmenen vuotta.

Katso Seeds of Evil video:


Kitaristi/vokalisti Abyss kommentoi:
“Seeds Of Evil oli ensimmäinen biisi, jonka kirjoitin “Words Of Dead God” Ep:n jälkeen, valitettavasti kesti yli kymmenen vuotta ennen kuin tämä saatiin nauhoitettua ”bändinä”.Olen aina saanut ideoita mitä enemmän soitan ja kun tässä on ollut kaikenlaista säätöä kokoonpanon kanssa, niin on ollut hieman haastavaa saada oikeastaan mitään aikaiseksi.
Nykyisin teknologia mahdollistaa Online ”tapaamisen”, mutta tämä ei poista oikeaa bändi-treenaamista, jossa olet tekemissä soittajan kanssa Face to face.
Abyss (Beherit, ex-Chaosweaver, ex-Mystification) perusti MMD:n 2008 ja bändi on julkaissut yhden demon 2009 ja EP:n ‘Words Of Dead God’ 2010. Parhaillaan bändi valmistelee myöhemmin julkaistavaa täyspitkää albumia.