OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Ysärillä villinnyt Juustopäät tekee näyttävän paluun

Kultaisella 90-luvulla muun muassa hiteistään “Voit sä lopettaa?”, “Kun tyttö rakastui punkkariin” ja “Joki” tunnettu Juustopäät-yhtye on tekemässä nostalgian täyttämää paluuta 25-vuotisen uransa kunniaksi. Espoolainen punk-yhtye aloitti toimintansa vuonna 1993 ja hajosi ensimmäisen kerran jo vuonna 1999, mutta nyt he ovat täällä taas!

Bändi julkaisi uuden singlen tulevalta albumilta “Lääkkeitä ja viinii (mua ahdistaa)” ja helmikuussa 2021 ilmestyy yhtyeen kuudes pitkäsoitto. ”Tulevalla albumilla Juustopäät palaa takaisin sylttytehtaalle, mistä kaikki innostus bändisoittoa kohtaan aikoinaan lähti. Tarttuvia melodioita, energiaa ja tiukkaa menoa on taas luvassa”, yhtyeen rumpali Jansku lupaa.

Kulttimainetta nauttivasta debyyttialbumista Sukkapuikkokapinasta julkaistaan ensimmäistä kertaa vinyyliversio ja sitä juhlitaan 9. lokakuuta Helsingissä Kuudes Linja -ravintolassa erityiskeikalla, jonka aikana yhtye esittää albumin kappaleet alusta loppuun alkuperäisessä kappalejärjestyksessä.

Nykyiseen kokoonpanoon kuuluu Hade (laulu ja basso), Jansku (rummut ja laulu) ja uusi jäsen Keke (kitara ja laulu), joka on soittanut muun muassa yhtyeissä Frederic’s Fault, Los Culitos ja Wasted Eggs.