OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Trump kutsui räppärin lavalle tilaisuudessaan ja erehtyi nimestä – räppäri otti kuitenkin kömmähdyksestä ilon irti Instagramissa

Presidentti Donald Trump kampanjoi maanantai-iltana Michiganin Grand Rapidsilla vielä viimeistä kertaa ennen tämänpäiväisiä vaaleja. Tilaisuudessa lavalle nousi Trumpin yksi vankimpiin ja äänekkäimpiin tukijoihin kuuluva räppäritähti Lil Pump. Kun Trump esitteli esiintyjän tämän saapuessa lavalle, ei hän kuitenkaan muistanut artistin taiteilijanimeä aivan oikein.  Trump juonsi lavalle Lil Pumpin sijaan Little Pimpin. Suomennettuna Little Pimp tarkoittaa pikku sutenööriä.

”Vaaleista, musiikista ja muista jutuista puheen ollen… Yksi maailman suurista supertähdistä: Little Pimp. Siinä hän on. Kuinka menee? Haluatko tulla ja sanoa jotain? Anna mennä, Little Pump. Tietäväthän kaikki, kuka hän on?” Trump hauskuutti yleisöä ja samalla väänsi räppärin nimen ”Lil” -etuliitteen väärään muotoon kahteen kertaan.

Lil Pump ei tohtinut korjata presidentin virhettä, vaan piti lyhyen puheenvuoron presidenttiehdokkaan puolesta.

Räppäri ilmeisesti omaksui uuden ”lempinimensä” ylpeydellä ja muutti myöhemmin Instagram-nimensä ”Lil Pimp MAGA 202020”. Hän on myös julkaisi kuvan itsestään Trumpin kanssa otsikolla: “@realdonaldtrump & Lil pimp”.

Lil Pumpin ura alkoi vaatimattomasti Soundcloud-skenestä muutamia vuosia takaperin ja nykyään hän on julkaissut jo kaksi albumia, jotka molemmat nousivat Billboardin top 10 -listalle. Parhaiten räppäri tunnetaan Gucci Gang -hitistään, jolla on Youtubessa yli miljardi katselukertaa.