OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Päihderiippuvuus ja siitä selviäminen – tarina oikeasta elämästä

Tiistaina 1. joulukuuta kello 19.00 Oho Live TV:n Pieni pala Hannaa jaksossa vieraanani on Marika Heikkilä. Marika on kulkenut omassa elämässään kivisen ja rankan tien päihdemaailmassa. Marika on selvinnyt tästä kierteestä ulos ja on yksi toiminnan vasta aloittaneen Iin A-killan perustaja.

Marika on myös käynyt kokemusasintuntijakoulutuksen ja suunnitteilla Marikalla on työskennellä päihderiippuvaisten kanssa, auttamalla heitä ulos omasta päihdekierteestään. Marika on ihana ja aito ihminen ja haastettelu oli tunteellinen, itkuilta emme välttyneet.

Tätä haastattelua oli myös erinlainen tehdä, sillä tunnen Marikan jo lapsuudesta asti. Olemme kohdanneet elämän aikana, aina silloin tällöin ja tässä nousikin esille hyvin se tosi asia kuinka päihderiippuvainen voi pitää kulisseja pystyssä, vaikka elämä olisi palasina. Minä henkilökohtaisesti en voinut kuvitellakkaan miten huonosti Marikan asiat olivat jossakin vaiheessa elämää, kun tapasimme ja kävin myös Marikan luona muutaman kerran kylässä.

Koti oli siisti, kaunis ja Marika hyvinvoivan oloinen. Marika kertoo tässä haastattelussa siitä kuinka tämä salaaminen ja kaksoiselämän ylläpitäminen on kiduttava kierre ja erittäin raskas taakka kantaa. Olen Marika sinusta ylpeä koko sydämestäni ja toivon kaikkea hyvää tälle tekemällesi tärkeälle työlle!! JOKAINEN IHMISELÄMÄ ON TÄRKEÄ

IIn A- kilta kokoontuu maanantaisin IIn vanhassa pappilassa pappilantie 16 klo 17.00-19:00 (Korona tuo nyt rajoituksia toimintaan ja niistä tiedotetaan). Marikan sanoin.

A-kiltaan voit tulla luottamuksella, omana itsenäsi ja siellä ei tuomita ketään.