OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Promokuva Esa Pitkälä

Alase julkaisi uuden Poissa silmistä -singlen!

Alase jatkaa digitaalisten single-julkaisujen sarjaa progressiivisella uutukaisella, Poissa silmistä. Progressiivisuuden lisäksi kappale esittelee synkempää ja raskaampaa puolta bändin ilmaisusta. Vaikka tällä kertaa tummia sävyjä on enemmän, toivoa ei ole silti unohdettu. Kappaleen sanoituksessa käsitellään muun muassa ympäri maailmaa riehuvia metsäpaloja. Solistina kappaleella vierailee Juha Tretjakov, joka on kokenut muusikko ja on tällä hetkellä vokalistina uudessa melodisessa death metal -bändissä Vansidianissa.  

Kitaristi Janne Lunnas kuvailee kappaletta:“Sävelsin Poissa silmistä -biisin rungon loppukesän aikana melko nopeasti ja sitä alettiin sovittamaan rumpalin ja basistin kanssa elokuussa. Meillä oli tämän kappaleen kanssa useita sovitussessioita, sillä tämä on rytmillisesti haastavinta, mitä Alase on tähän mennessä tehnyt. Kappaleen sanoitus syntyi Annilta (Aho) jo viime vuonna, ja nyt tekstille syntyi sopiva biisi. Laulut äänitettiin Juhan (Tretjakov) kanssa yhdessä illassa Tampereella, joten se sujui nopeasti ja sessiossa oli luova ilmapiiri, jossa lauluosuuksia paranneltiin alkuperäisestä. Bändi on todella tyytyväinen lopputulokseen ja emme malttaisi odottaa että biisi julkaistaan!” 

Nyt kun keikkoja ei pandemian takia ole hetkeen tiedossa, on hyvä aika keskittyä uusien kappaleiden tekoon ja niitä onkin useita työn alla. Singlejä julkaistaan siinä tahdissa kun biisejä tulee valmiiksi.

Kuuntele ‘Poissa silmistä’ single: