OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Uusivuosi lähestyy – herkulliset vinkit uudenvuoden juhlapöytään löytyvät Instagramista

Perinteinen uudenvuodenjuhla sisältää hyvää ruokaa, juomaa, seuraa ja ilotulituksia. Tänä vuonna ollaan hieman eri tilanteessa. Poikkeustilanne ei kuitenkaan tarkoita, ettei pöytää voisi laittaa koreaksi ja juhlistaa vuoden vaihtumista herkutellen. Keräsimme Instagramista muutamia raikkaita vinkkejä uudenvuoden menua ajatellen.

Kotiliesi ihastuttaa juhlavalla Baked Alaska-jäätelökakulla. Kakussa on hyödynnetty jouluna kertyneitä herkkuja ja koristeeksi sopivat tähtisädetikut.

Sweetfodominen täytetyt perunankuoret ovat täydellisiä cocktailpalapöydässä. Uunissa paahdetut naposteltavat ovat myös perheen pienempien mieleen.

Kalaneuvos_oy suosii myöskin sormisyötävää uudenvuodenjuhlaan. Kalaherkuista saa aikaan monenlaisia pikkusyötäviä juhlapöytään.

Annankeittiossa lähdetään laadukkaasta kuplivasta. Kupliva kaipaa seurakseen laadukasta syötävää ja pikkusuolaiset ovat siihen tarkoitukseen mitä mainioimpia.

Peggynpienipunainenkeittio on hakenut uuteenvuoteen inspiraation espanjasta. Tapasmenu on monipuolinen ja maukas vaihtoehto herkkupöytään.

Maukasta Uutta Vuotta kaikille!!