OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Joanna Suomalainen

I AT LAST julkaisi toisen singlen tulevalta EP-julkaisultaan!

Persoonallista metalcorea soittava I AT LAST julkaisi toisen singlensä nimeltään Wake. Kappale on otettu bändin tulevalta EP-debyyttijulkaisulta. EP:n nimi on Magenta ja se julkaistaan 26.3.2021 Inverse Recordsin kautta.

“‘Wake’ on tiukka, blast beateillä ja koukuttavilla kitarariffeillä maustettu ralli, joka saa varmasti hien pintaan”, yhtyeen kitaristi Roope Lappalainen kertoo.

Kyseessä onkin yhtyeen mukaan tulevan debyytti-EP:n raskain kappale, joka nimensä mukaisesti herättelee jokaisen metallimusiikin ystävän sisäistä moshaus viettiä. Kappaleen pituus pysyttelee reilu viisiminuuttisena samalla linjalla aiempien “Launch Gone Wrong” sekä “Mother” julkaisujen kanssa. Kokonaisuudessaan tulevalla debyytti-EP:llä tulee olemaan pituutta reilut 26 minuuttia, sisältäen 5 tiukkaakin tiukempaa kappaletta!