OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Vihasitko sinäkin 00-luvun tyyliä? Nämä vanhat inhokit valtaavat jälleen katukuvan

2000-luvun ensikymmen oli muodin maailmassa aikaa, jonka paluuta vain harva meistä toivoo. Juicy Couturen pinkit verkka-asut, platfrom-pohjalliset varvassandaalit ja perhosklipsit hiuksissa aiheuttanevat monelle yhä puistatuksia, mutta siitä huolimatta nämä vuosituhannen alun trendit ovat jälleen muodissa keväällä 2021.

Kuten elokuvien ja televisiosarjojen loputtomat uudelleenfilmatisoinnit ja rebootit ovat osoittaneet, nostalgia on päivän sana. Myös muoti kiertää kehää ja menneiden vuosikymmenten trendit nousevat pinnalle yhä uudestaan. Tänä keväänä retromuodissa ihastellaan Paris Hiltonin, Jennifer Lopezin ja Britney Spearsin kaltaisten tähtösten vuosien takaista tyyliä. Bustle listasi viisi 00-luvun trendiä, jotka ovat kaiken järjen vastaisesti tehneet näyttävän paluun valokeilaan.

Verkkapuvut

On selvää, ettei 2000-luvun alusta voi puhua mainitsematta Juicy Couturen pinkkejä veluuripukuja. Pandemia lockdown-toimineen on nostanut oloasut jälleen suosioon ja kyllä, J.Lo:n, Hiltonin ja Kim Kardashianin rakastama verkkarisetti on jälleen huippumuodikas.

Kuva: Instagram / y2kaf

Baby-t-paidat

Unohda klassinen ja kauniisti istuva t-paita. Baby-mallinen t-paita on tiukempi ja lyhyempi malli, joka näyttää pari kokoa liian pieneltä. Joustavassa T-paidassa on lastenvaateosastolta tuttuun tapaan rypytetty helma ja hihansuut.

Patonkilaukut

Sinkkuelämää-sarjasta tutut patonkilaukut ovat tehneet paluun. Niihin ei toki mahdu juurikaan tavaraa, mutta koskapa muodissa olisi ollut kyse käytännöllisyydestä.

Kuva: Instagram / nikki.borromeo

Neuletakit

Neuletakit eivät äkkiseltään kuulosta pahalta. Kukapa ei olisi pakkassäillä kietoutunut muhkeaan villikseen. Tänä keväänä perusvaate palaa kuitenkin 00-luvun estetiikkaan ja se on muodikkaimmillaan samasta materiaalista valmistetun rintsikkatopin kanssa. Napitettuna cropattua neuletakkia saa tosin käyttää ihan ilman aluspaitaakin.

Hiusasusteet

Kyllä vain, perhosklipsit ja värikkäät pinnit ovat jälleen muodissa. Myös aikuiset saavat nyt nivoa niitä päähän niin paljon kuin sielu sietää. Vaihtoehtoisesti voit nostaa hiukset helposti ylös vanhan kunnon hainhampaan avulla.

Lähde: Bustle, Instagram