OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Instagram / emilia_clarke

Game of Thrones-tähti puhuu ikääntymisestä Hollywoodissa

Game of Thrones-tähti Emilia Clarke on äänestetty useaan otteeseen maailman kauneimpien naisten joukkoon. Parhaillaan hän toimii kosmetiikkabrändi Cliniquen kasvona. Ei kuitenkaan ole salaisuus, että naisten ulkonäkö on Hollywoodissa jatkuvasti tarkastelun ja kritiikin kohteena. Tuoreessa Ellen haastattelussa näyttelijä jakaa ajatuksiaan ulkonäköpaineista ja ikääntymisestä alalla, joka palvoo nuoruutta.

– Sinulla on tiettyjä ennakko-odotuksia ikääntymisestä ja siitä, miltä tulet näyttämään. 34-vuotiaana olen viisaampi, älykkäämpi ja minulla on enemmän kokemusta. Olen tehnyt asioita, joista voin olla ylpeä. Se kaikki tulee iän ja ajan myötä. Joten jos kasvoni heijastavat tällä maapallolla viettämääni aikaa, olen sinut sen kanssa, Clarke järkeilee.

Vaikka Clarke on vasta kolmenkympin alkutaipaleella, on hän joutunut jo kasvotusten Hollywoodissa vallitsevan ikääntymiskammon kanssa.

– Eräs kosmetologi sanoi kerran, että tarvitsen täyteaineita. Näytin hänelle ovea. Hän sanoi tarkalleen ottaen näin: “Niiden avulla saisit kasvosi takaisin.” Olin silloin 28, Clarke paljastaa.

Äidin opit

Näyttelijä kertoo luottavansa suhteellisen perinteisiin kauneudenhoitomenetelmiin, jotka häneen iskostettiin jo nuorena.

– Hyödyllisin ihonhoitovinkki, jonka olen koskaan saanut, on peräisin äidiltäni. Hän on aina kehottanut minua puhdistamaan ihoni ja käyttämään kasvovettä sekä kosteusvoidetta. Naurettavin vinkki taas on Goopista… Vaikka rakastan Gwynnietä [Paltrow], johonkin se rajakin on vedettävä, Clarke selittää lehdessä.

Clarke kuitenkin myöntää, että paineet Hollywoodissa ovat kovat. Kun Elle kysyy, onko hän koskaan harkinnut täyteaineita, vastaus on selvä.

– Voi luoja, kyllä. Kuulet tarinoita, kuinka kaikki muut ikäisesi tekevät niin ja mietit: “Tarkoittaako tämä, että minunkin täytyy?”… Työskentelen alalla, jossa minun on liikuteltava kasvojani. Minun on oltava ilmeikäs. Täyteaineet saavat kasvosi näyttämään kuvausvaloissa kiiltäviltä ja omituisilta. Jos joku minun työssäni sanoo minulle, että minun on tehtävä kasvoilleni enemmän kuin tippa Botoxia 45-vuotiaana, lopetan tämän työn tekemisen, nainen lupaa.

Kuva: Instagram / emilia_clarke

Vaikka Clarke ei sulje pienten toimenpiteiden mahdollisuutta pois, ainakin toistaiseksi hän on vastustanut kiusausta.

– Jopa Caitlin Moran on ottanut Botoxia. Heti kun hän teki sen, ajattelin, että okei, tästä saa nyt puhua ääneen. En ole koskaan ottanut Botoxia, koska ajatus pelottaa minua. En todellakaan haluaisi sitä juuri nyt, mutta en sano, ettenkö haluaisi sitä myöhemmin. Annan itselleni tilaa muuttaa mieltäni. En kuitenkaan pidä siitä, että yhtäkkiä siitä on tullut aivan itsestäänselvää, että kaikki käyvät parantelemassa itseään.

Toisin kuin monia muita tähtiä, ikääntyminen ei tunnu pelottavan Clarkea ylenmääräisesti.

– Äidilleni ei ole koskaan tehty mitään toimenpiteitä ja minusta hän on uskomattoman kaunis. Ihailen minua vanhempia naisia ​​ja näyttelijöitä ja he ovat h*lvetin kauniita. Minusta se, miten iho muuttuu ikääntyessään, on eleganttia. Minullakin on jo juonteita otsassani, vaikka voin kuvitella heidän kaikkien sanovan minulla: “Shh, et saa alkaa vielä puhua noin.”

Lähde: Elle, Instagram