OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

K-Pop yhtye BTS rikkoi jälleen uuden ennätyksen kappaleellaan ”Dynamite”

K-popin superyhtye BTS, joka tunnetaan myös nimellä Bangtan Boys, on rikkonut jälleen yhden Guinnessin maailmanennätyksen listojen kärkeen ampaisseella Dynamite-singelellään, saavuttaen ennätyksen “Eniten samanaikaisia katsojia musiikkivideolle YouTube-ensi-illassa”, jossa oli yli kolme miljoonaa katsojaa samanaikaisesti.

Viime vuonna Guinness vahvisti, että BTS asetti ennätykset kategorioissa: “Katsotuin YouTube-video 24 tunnissa”, “Katsotuin YouTube-musiikkivideo 24 tunnissa” ja “Katsotuin YouTube-musiikkivideot 24 tunnissa K-pop-ryhmälle”. Kaikki ennätykset rikkoi samainen Dynamite-single, joka on tähän mennessä kerännyt yli yli 928 miljoonaa katselukertaa, joista reilu 100 miljoonaa katselukertaa se saavutti ensimmäisen 24 tunnin sisällä.

BTS on kansainvälisesti menestynein eteläkorealainen yhtye, ja se tunnetaan muun muassa monimutkaisista koreografioistaan, laajasta näkyvyydestään sosiaalisessa mediassa ja aktiivisesta ja uskollisesta fanikunnastaan nimeltä BTS Army.

Seitsemänjäsenisellä ryhmällä on myös lukuisia muita Guinness World Records -ennätyksiä, kuten: “Eniten katsojia musiikkikonsertin souratoistolle”, heidän online-konsertistaan “Map of the Soul: 7 – The Journey” sekä “Kaikkien aikojen myydyin albumi (Etelä-Korea)”, edellä mainitun konsertin kanssa yhteen paritetulle studioalbumille Map of the Soul: 7.

BTS esitti äskettäin Dynamite -kappaleen vuoden 2021 Grammy Awards -gaalassa, jossa he saivat parhaan pop-duon / ryhmän esityksen -Grammy ehdokkuuden samasta kappaleesta, sitä kuitenkaan voittamatta.