OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

KISS:n Paul Stanley riensi tukemaan taiteenopettajan lannistamaa lasta: Taiteesi on mahtavaa!

KISS -yhtyeen laulaja-kitaristi Paul Stanley saapui puolustamaan Twitterissä pientä taiteilijaa, kun tämän opettaja oli ilmoittanut hänen tekemän maalauksensa olevan tehty väärin. Keskiviikkona (21. huhtikuuta) Gemma Leighton jakoi Twitterissä tarinan tyttärensä Edien maalauksesta, joka lähti kiertämään nopeasti saaden lähes 150 tuhatta tykkäystä.

Paul Stanley kommentoi pikku taitelijan maalausta seuraavasti: ”Edie, taiteesi on mahtavaa! Ei taidetta voi tehdä ’väärin’”, Stanley kommentoi. ”Taiteessasi on upeaa vapautta ja henkeä. Miten se voisi olla ’väärin’? Jatka täsmälleen samaan malliin!”

Suuri joukko muitakin käyttäjiä oli myöskin vahvasti samaan mieltä, joista esimerkkinä eräskin kommentoija huomautti maalauksen taiteellisten valintojen peilaavan 1900-luvun alun ranskalaisen fauvistisen taidemaalarin teoksiin, jotka loivat myös kirkkaita, värikkäitä maisemia.