OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Siis mitä, paljastavatko kasvojen luomet luonteesi?

Suurimmalta osalta meistä löytyy kasvojen ja kaulan alueelta luomia. Ne ovat kauneuspilkkuja, jotka tuovat ulkonäköön persoonallisuutta, mutta kukapa olisi osannut arvata, että ne voivat myös paljastaa mielenkiintoisia asioita luonteestasi. Näin ainakin väittää Tiktok-käyttäjä Soveriblue. Hän julkaisi äskettäin kaksi videota, jotka kertovat, millaisia asioita luomien sijainti voi paljastaa kantajastaan.

Glamour kokosi videoiden annin yhteen. Lienee sanomattakin selvää, ettei väitteille ole esitetty vankkaa tieteellistä pohjaa.

Videon mukaan luomi keskellä otsaa tarkoittaa, että olet hyvin viisas ja tarkkanäköinen. Luomi otsan oikealla sivulla puolestaan viestii varakkuudesta. Vasemmalla ohimolla sijaitseva luomi on ilmeisesti huono merkki, sillä sen omistajat ovat Soveribluen mukaan hyvin itsekkäitä ja kohtaavat paljon epäonnea.

Jos luomi sijaitsee nenän kärjessä, se kertoo impulsiivisuudesta. Tällaiset ihmiset eivät ajattele asioita etukäteen, vaan sukeltavat suin päin tilanteeseen kuin tilanteeseen. Luomi nenänpään alapuolella taas tarkoittaa, että muut ihmiset tuntevat vetoa sinuun.

Vasemmalla poskella sijaitseva luomi kuuluu mitä todennäköisimmin introvertille henkilölle. Valitettavasti se viestii myös tuhlailevasta henkilöstä, jolla on vaikeuksia saada säästettyä rahaa. Oikealla poskella sijaitseva luomi sitä vastoin tarkoittaa, että olet hyvä säästämään rahaa ja myös hyvin looginen ihminen. Saatat olla myös luonteeltasi hyvin dominoiva.

Onkos sinulla luomi huulessa? Tämä voi tarkoittaa, että sinulla on ongelmia painonhallinnan kanssa. Soveriblue kehottaa tällaisia ihmisiä tarkkailemaan syömistottumuksiaan, sillä heillä saattaa olla muita suurempi alttius erilaisiiin ongelmiin terveyden kanssa.

Luomi leuassa on merkki seikkailunhaluisesta henkilöstä, joka rakastaa matkustamista ja uusiin paikkoihin tutustumista. Kasvojen vasemmalla sivulla sijaitseva luomi kertoo suorasukaisuudesta ja yltiömäisestä rehellisyydestä. Oikealla puolella sijaitseva luomi taas tarkoittaa, että olet poliittisesti korrekti ja erittäin looginen henkilö.

Luomi jommallakummalla ohimolla? Onneksi olkoon, olet todennäköisesti löytänyt itsellesi upean elämänkumppanin. Myös luomi keskellä kulmakarvaa on hyvä uutinen; olet luultavasti erittäin varakas ja kenties vieläpä kuuluisakin. Oikeanpuoleinen kulma enteilee vieläpä onnellista avioliittoa ja terveitä lapsia. Tosin vasemman kulmakarvan päälle, muualle kuin keskelle sijoittuvat luomet saattavat tarkoittaa epäonnea työelämässä. Luomi kumman tahansa kulman alapuolella taas kielii älykkyydestä ja taiteellisuudesta.

Silmän alla sijaitseva luomi tietää paljon ongelmia rakkauselämään. Soveribluen mukaan tällaiset ihmiset saattavat joutua kohtaamaan uskottomuutta kumppanin taholta.

Luomi kaulassa, kurkun tienoilla kuuluu onnekkaalle ja hyvin taiteelliselle henkilölle, jolla on erittäin rauhoittava ääni.

Lähde: Glamour, TikTok