OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

10 erikoista veikkauskohdetta

Suomalaiset ovat urheilukansaa ja seuraamme mielenkiinnolla etenkin talviurheilu- ja moottoriurheilulajeja. Hyvin usein urheilun ystävät harrastavat myös veikka usta ja tuovat kilpailujen seuraamiseen jännitystä panostamalla omaan arvaukseen lopputuloksesta. 

Veikkaus on tuttua ihan kaikille ainakin pääpiirteittäin ja suurimmaksi osaksi veikkauskohteet liittyvät urheiluun. Nykyään kuitenkin niiden rinnalle on tullut toinen toistaan erikoisempia veikkauskohteita laidasta laitaan. Katsotaanpa seuraavaksi oudoimpia asioita mihin panokset voi asettaa. 

Kaikkea juustonrullauksesta maailmanlopun ennustamiseen

Urheiluvedonlyönti on täysin oma lajinsa, johon tutustuminen vaatii oman aikansa. Loppupelissä kyse on helposta ja jännittävästä hyvään tuuriin perustuvasta harrastuksesta. Veikkauskohteet keskittyy pääasiassa eri urheilulajien ympärille, mutta perinteisten vaihtoehtojen joukkoon on tullut aivan uusia vaihtoehtoja:

  1. Juustonrullaus

Gloucestershire on järjestänyt juustonrullauksen kisoja jo 1800-luvulta alkaen. Kaupungin läheisyydestä löytyy Cooper’s Hill niminen kukkula, jossa kilpailu käydään ja myös kisa on saanut siitä nimensä. Vuosittain järjestettävä tapahtuma kerää tuhansia katsojia ja kilpailijoita tämän maailmankuulun perinteen ympärille. 

Kilpailijoiden tehtävänä on vierittää isoja, vanhoja juustopaloja alas mäeltä ja nopeiten maaliviivan tavoittanut voittaa. Osa vedonlyöntisivustoista tarjoavat mahdollisuuden arvata kuka kisaajista nousee voittajan paikalle. 

  1. Suosnorklauksen mestaruuskilpailut

Suosnorklauksen mestaruudesta kisataan vuosittain Iso-Britanniassa ja tästä ainutlaatuisesta tapahtumasta ovat kiinnostuneet myös veikkausyritykset. Ensimmäistä kertaa kilpailu järjestettiin vuonna 1976 ja perinne on jatkunut aina tähän päivään asti.

Rude Health World Bog on urheilutapahtuma, jossa kilpailijoiden on ylitettävä kaksi yhteensä 110 metrin pituista kisarataa turvesuon läpi mahdollisimman lyhyessä ajassa. Tapahtumapaikka on turvesuo, johon on kaivettu rata ja se on täytetty vedellä. Kilpailijat käyttävät snorkkelia, sukellusmaskia ja räpylöitä. Halutessa voi myös käyttää märkäpukua, mutta se ei ole pakollinen.

  1. Maailmanloppu

Aika ajoin maailmanloppu nousee uutisotsikoihin ja arvailut siitä milloin maailmanloppu tulee saa aikaan kiivasta keskustelua. Mielenkiintoista on se, että osa pelisivustoista on ottanut tämän myös veikkauskohteeksi. 

Näissä tapauksissa voi veikata esimerkiksi sitä, tuleeko maailmanloppu vuoden loppuun mennessä. Sinänsä mielenkiintoinen valinta, sillä oikea veikkaus tekee sinusta rikkaan, mutta arvoitukseksi jää miten se sinulle maksettaisiin elämän loputtua?

  1. Julkkikset ja kuninkaalliset

Uutisotsikoissa pyörivät henkilöt ovat aina suuren mielenkiinnon kohteena, myös veikkauksessa. Oli kyseessä sitten näyttelijä, muusikko, poliitikko tai viihteeseen liittyvä tapahtuma, niin voit asettaa panoksesi heihin liittyvissä asioissa. 

Nämä erityiskohteet tuovat virkistävää vaihtelua veikkaukseen, joten tarjonta kannattaa aina vilkaista pelisivustolla. Aiheet vaihtelevat suhteellisen nopeasti, mutta arvaukset on voinut jättää esimerkiksi näihin seuraaviin tapahtumiin:

  • Erilaiset paaviin liittyvät asiat:
    • Edellisen paavin eläessä on mahdollisuus lyödä vetoa siitä kuka tulee olemaan seuraava paavi?
  • Kuninkaalliset ympäri maailman herättävät vahvoja mielipiteitä ja voit löytää jatkuvasti erilaisia veikkauskohteita:
    • Erityisen huomion keskipisteessä ovat Megan ja Harry sekä heidän elämänvaiheet. Voit panostaa siihen minkä työn Harry saa tai tulevaisuuden kuninkaallisen tittelin suhteen.