OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Helsingin Kaupunginteatteri

Kaupunginteatterin henkilökunta järjestää Sunnuntai Ukrainalle -tukikonsertin

Helsingin Kaupunginteatterin henkilökunta tuo voimansa yhteen ja järjestää talkoovoimin tukitapahtuman Ukrainan hyväksi suurella näyttämöllä 24. huhtikuuta. Musiikkia, runoutta ja tanssia yhdistävän Sunnuntai Ukrainaille -tapahtuman tuotot ohjataan lyhentämättöminä Suomen Unicefin hätäapurahaston kautta Ukrainaan.

– Haluamme tehdä lämminhenkisen ja kauniin tapahtuman. Mukana on upeita kuoroesityksiä, fantastinen tanssiryhmämme Helsinki Dance Company, huikeita sydämet sulattavia esiintyjiä. On hirveän koskettavaa, kuinka ihmiset teatterimme eri osastoilta ovat ottaneet yhteyttä ja halunneet osallistua. Jokaisen käsiä ja sydämiä tarvitaan, jotta voimme luoda unohtumattoman tilaisuuden. Toivon, että jokaiselle jää sydämeen lämmin yhdessä jakamisen kokemus rampin kummankin puolen, sanoo tapahtuman alulle polkaissut näyttelijä Heidi Herala Helsingin Kaupunginteatterin tiedotteessa.

Esiintyjinä Sunnuntai Ukrainalle -tukikonsertissa nähdään talon omia sekä tuotannoissa vierailevia taiteilijoita, kuten Lumi Aunio, Riitta Havukainen, Heidi Herala, Vuokko Hovatta, Jouko Klemettilä, Robert Kock, Tuukka Leppänen, Martti Manninen, Kari Mattila, Lauri Mikkola, Emilia Nyman, Sanna Saarijärvi, Esko Salminen, Ursula Salo, Aino Seppo ja Eija Vilpas.

– On upeaa, että niin monet ihmiset ovat kantaneet kortensa kekoon Ukrainan hyväksi osallistumalla erilaisiin keräyksiin ja tapahtumiin. Toivon sydämestäni, että emme turru jokapäiväisiin uutisiin, sillä avun tarve kestää vielä pitkään ja siksi halusimme järjestää tämän tapahtuman, Herala lisää.

Sunnuntai Ukrainalle -tapahtuma järjestetään 24.4.2022 klo 16 Helsingin Kaupunginteatterin suurella näyttämöllä.

Lähde: Helsingin Kaupunginteatteri