OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Unsplash

Kannabis nyt kestotilauksella

Kaupallinen yhteistyö. Oho Live TV Suomi ei ole vastuussa artikkelissa tarjotuista ja mainostetuista tuotteista. Kuluttaja kokeilee ja käyttää tuotteita omalla vastuulla.

CBD-öljy koostuu kannabinioidpitoisesta uutteesta ja kasviöljystä. Kasviöljyn tarkoituksena on toimia vaikuttavien aineiden kuljetinaineena. CBD-öljy on rasvaliukoinen ja se valmistetaan usein kuituhampusta, jonka latinalainen nimitys on Cannabis Sativa L. Sitä voi tilata nykyisin myös kestotilauksella alennettuun hintaan. Tämä artikkeli on sponsoroitu.  

CBD-öljyjä myydään usein pipettipullossa, jolloin öljyn määrää voidaan annostella tarkkaan. Kerta-annokset voivat vaihdella melko reippaasti ja haitari liikkuu yleensä 1-40 tipan välillä. CBD-öljyjen raaka-aineena toimii yleensä kuituhamppu, eli Cannabis Staiva L. Kannabis se ei kuitenkaan ole. Öljyjen valmistuksessa hyödynnetään erilaisia uuttomenetelmiä. Suosituimpia niistä ovat hiilidioksidiuutto, alkoholiuutto ja butaaniuutto. Erilaisia CPD-öljyjä voi ostaa nykyään kestotilauksella, lue lisää täältä.  

Kannabis kestotilaus käytännössä 

Kun asiakas tekee verkkosivuilta kestotilauksen, tarkoittaa se säännöllistä tilausta ilman ylimääräisiä toimintoja. Tämä toimii myös CBD-öljyn kohdalla. Kun asiakas on tilannut laadukkaalta jälleenmyyjältä kerran tuotteita ja valitsee sen yhteydessä kestotilauksen, toimitetaan tuotteita asiakkaalle säännöllisen väliajoin. 

Toiminta on helppoa sekä asiakkaalle että verkkokaupalle, mikä on tehnyt siitä osittain suositun monen kulutushyödykkeen tai palvelun kohdalla. Nordic Oil on lanseerannut tämänkaltaisen kestotilaukseen liittyvän käytännön asiakkailleen, jotka haluavat tilata tuotteita säännöllisin väliajoin. Nordic Oilin kestotilauksessa voi säästää jopa 35 prosenttia ja sen voi peruuttaa milloin tahansa.  

Tämä verkkokauppa on sisällyttänyt myös tervetulotarjouksen, mitä muutkin verkkokaupat yleisesti hyödyntävät. Nordic Oilin kohdalla tarjouksessa annetaan uusille asiakkaille 12 prosentin alennuskoodi ensimmäisestä tilauksesta. Alennuksen ajankohtaisuus kannattaa kuitenkin tarkistaa Nordic Oilin verkkosivuilta.  

Nordic Oilin kestotilaus käytännössä 

Nordic Oilin kestotilaus on tehty erittäin helpoksi. Asiakkaan pitää ensimmäiseksi valita suosikkituotteensa, jota uskoo käyttävänsä säännöllisin väliajoin. Sen jälkeen asiakas voi valita itselleen sopivat toimitusaikavälit, jolloin tuotteet halutaan toimitettavan. Toimituksen aikavälit ovat erittäin monipuoliset – ne voidaan toimittaa kerran viikossa tai puolessa vuodessa tai jotain siltä väliltä.  

Maksu tapahtuu normaalisti, mutta Nordic Oil on sisällyttänyt kertatilauksiinsa 35 prosentin alennuksen. Tämä tarkoittaa siis, että hinnasta otetaan pois yli kolmasosa. Tilaustiedot pitää vahvistaa viestillä, joka lähetetään asiakkaan sähköpostiin. Nordic Oil toimittaa tilauksen maksutta ja tavoitteena on tuoda kestotilaus mahdollisimman nopeasti suoraan asiakkaan kotiovelle.  

Asiakas voi hallita tilauksiansa erittäin helposti. Tämä onnistuu sähköpostiin tulleella muistutuksella, joka saapuu ennen seuraavan uusimisen eräpäivää. Kun tilauksen uusimisen ajankohta on käsillä, hankitaan tuote automaattisesti Nordic Oilin sivuilta samoilla tiedoilla. Tästä toiminnasta lähetetään niin ikään sähköposti, jossa asia vahvistetaan asiakkaalle.  

Kannabis kestotilauksen edut 

Nordic Oilin CBD-öljytuotteiden kestotilaukset sisältävät etuja asiakkaalle. Se on helppo tapa varmistaa suosikkituotteet suoraan kotiin ennen kuin käytettävissä oleva tuote ennättää loppua. Mieltään voi muuttaa milloin tahansa, eli asiakas voi peruuttaa kestotilauksen koska tahansa. Sen voi halutessaan myös keskeyttää tietyksi ajaksi.  

Kestotilauksen etuihin kuuluu 35 % vähimmäisalennus, joka koskee jokaista ostosta. Nordic OIlilla on hintatakuu, mikä tarkoittaa vastaamista aina tuotteen alhaisimpaan hintaan. Toimitus on maksuton ja Nordic Oilin ystävällinen asiakastuki auttaa innolla asiakkaitaan valitsemaan sopivia vaihtoehtoja.