OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Instagram / victoriabeckham

Kymmenen kauneusvinkkiä Victoria Beckhamilta

Victoria Beckhamin Posh Spice -ajoista on ehtinyt vierähtää aikaa, mutta 47-vuotiaan naisen tähteys ei osoita hiipumisen merkkejä. Beckham on jo pitkään ollut seurattu hahmo muodin saralla ja sittemmin hän on laajentanut osaamistaan myös kosmetiikkaan. Kun ottaa huomioon, miten upealta Beckham näyttää, ei liene ihme, että fanit odottivat Victoria Beckham Beautyn ensimmäisiä tuotteita kieli pitkällä. Beckahm jakaa myös sosiaalisessa mediassa aktiivisesti kauneuteen liittyviä vinkkejä seuraajilleen. Who What Wear listasi kymmenen kauneusvinkkiä, jotka he ovat oppineet ex-Spaissarilta.

1. Hän vannoo kasvohieronnan nimeen

Beckham rakastaa ammattilaisten tekemiä kasvohoitoja. Hän luottaa erityisesti säännöllisiin kasvohierontoihin, joita hän ottaa etenkin ennen matkustamista pitääksen turvotuksen loitolla.

2. Hän käyttää vartaloöljyä

Beckham ei huolehdi ainoastaan kasvojensa ihosta. Hänen luottotuotteensa on vartaloöljy, joka pitää ihon pehmeänä ja hehkuvana. Beckham levittää öljyä heti suihkun jälkeen, kun hänen ihonsa on vielä kostea.

3. Hän huolehtii aina ihon kosteutuksesta

Beckham suhtautuu ihon kosteutukseen tunnollisesti. Hän kantaa jopa lentokoneessa mukanaan kattavaa kasvosuihkeiden ja kosteusvoiteiden arsenaalia.

4. Hän käyttää sientä puuterin levittämiseen

Beckhamin iho näyttää aina virheettömältä. Toki ihonhoito on avainasemassa, mutta myös meikillä on osansa asiaan. Nainen paljasti Instagramissa meikkitaiteilijalta oppimansa kauneusvinkin; hän käyttää puuterin levittämiseen Beautyblenderia. Hänen mukaansa se on “tarkin tapa levittää puuteria” ja tuotetta saa taputeltua juuri niihin kohtiin, missä sille on eniten tarvetta.

5. Hän ei koskaan matkusta ilman hiustensuoristinta

Beckahm ei matkusta ilman hiustensuoristinta. Hän luottaa Balmainin matkakokoiseen suoristimeen pelastaakseen lentokoneessa pörrööntyvät hiukset.

6. Hän hoitaa kynsinauhojaan

Beckhamin manikyyri on tietenkin aina viimeisen päälle. Hän sanoo kiinnittävänsä huomiota myös kynsinauhoihin, sillä kuivat, repeilevät kynsinauhat näyttävät suttuisilta.

7. Hän on silmänaamioiden fani

Erityisest valmistautuessaan kuvauksiin tai punaiselle matolle, Beckham taikoo silmäpussit ja tummat silmänaluset pois silmänaamion avulla. Silmänympärysiholle tarkoitetut laput valmistelevat ihon ennen meikkiä.

8. Hän ravitsee ihoaan sisältä päin

Beckhamin iho näyttää hyvältä, koska hänen ihonhoitonsa ei rajoitu vain kosmetiikkaan. Hän on myös suuri lisäravinteiden ystävä. Hän suosii muun muassa kalaöljyä, joka tekee hänen omien sanojensa mukaan “niin hyvää iholle”.

9. Hän käyttää valoterapiaa

Beckham käyttää ihonhoidossaan myös valoterapiaa. Hän tietää, että punainen valo auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta, kun taas sininen valo rauhoittaa hänen akneaan.

10. Hän pullistaa huuliaan nuden huulimeikin avulla

Nude huulimeikki on Beckahmin bravuuri ja nuden sävyt ovat keskiössä myös hänen oman kosmetiikkabrändinsä huulimeikeissä.

– Jokainen, joka tuntee minut, tietää, että olen pakkomielle nude-sävyihin, joten oli luonnollista lanseerata kaksi huulituotetta, joiden avulla luon täydelliset nudehuulet joka päivä, Beckham kommentoi.

Kun nudea rajauskynää käyttää Beckhamin tavoin hieman yli huulten luonnollisten rajojen, näyttävät huulet pulleammilta.

Lähde: Who What Wear, Instagram