OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuvakaappaus videosta: Megasnake

MegaSnake näyttelee itsensä taivaisiin – katso uusi musiikkivideo

MegaSnake julkaisi juuri debyyttialbuminsa “Charming” josta nyt katsottavissa uusi video biisistä “Another Lesson Learned”.  

Bändi kertoo:
“Tässä pari Faktaa!
Harjoittelimme näyttelemistä noin puolen vuoden ajan. Esikuvina toimivat mm. 80`s sarjat Matlock, Murhasta Tuli Totta, Columbo ja Dallas.

Videon tekeminen sujui kuin Michael Shanks:ilta konsanaan. Noudatimme harjoittelussa perinteisiä oppeja joten, aivan järkyttävän iso kiitos kuuluu myös läheisillemme! Läheisemme ovat kannustaneet, tukeneet ja kestäneet viime kuukaudet kovaa rooliemme harjoittelua ja samaistumista roolihahmoihimme koko tämän puolenvuoden ajan, myös siviilipuolen elämässämme.

Olemme videosta ylpeämpiä kuin koskaan aikaisemmin. Olemme perus hardrock bändi emmekä täten ole näyttelemisenkään puolella keksimässä pyörää uudelleen.

Lyhyestä, virsi kaunis!
Nauttikaa!”

MegaSnake koostuu melko monessa liemessä keitetyistä konkareista. Sen muodostaa laulaja Richard “Tipe” Johnson (Leningrad Cowboys, Gringos Locos, Apocalyptican livekokoonpano), rumpali Twist Twist Erkinharju (Peer Günt, Leningrad Cowboys, Los Bastardos Finlandeses), kitaristi Samuel Hjelt (Kings of Modesty, ex-Ancara) sekä basisti Henrik Tuura (Kings of Modesty, Killer Kachina).